fbpx

Banchiza Urbană: 18 – 23 iunie în București

O săptămână scurtă, dar nu mai puțin intensă și plină de evenimente de toate felurile. În plus, în weekend vin Sânzienele și a lor noapte, așa că e o ocazie bună să-l scoatem din raft și pe Mircea Eliade.

Marți: Festivalul Filmului European

Ne delectăm și în această săptămână cu filme și spectacole în cadrul Festivalului Filmului European, iar astăzi, de la 18.30, vă recomandăm noul film al lui Tudor Giurgiu, „Parking” (Cinema Elvira Popescu).

Miercuri: Wednesday Vinyl, Rum, Tapas & Wine #110

Miercurea asta avem invitație de dans la noul MercatoComunale din zona Gării de Nord. Începând cu 19.00.

Joi: Circulation(s) la București

Pentru prima oară la noi, festivalul de fotografie contemporană parizian Circulation(s) propune o selecție de artiști din patru țări – Franța, Italia, Ucraina, România –, iar fotografiile vor fi expuse la Rezidența BRD Scena9 până în 14 iulie.

Vineri: VegFest

Curioși să aflați cum e la festivalul cu cea mai mică amprentă de carbon din România? Putem descoperi în acest weekend la Casa Universitarilor.

Sâmbătă: Atelier De-a arhitectura la MARe de mic

Poate fi un moment bun pentru a vizita cel mai MARe muzeu din București în compania echipei De-a Arhitectura. Atelierul îi așteaptă pe copiii între 7 și 12 ani pentru a descoperi tainele proiectării unui muzeu.

Duminică: Târg în grădina EDEN

Kătun, un grup de artiști entuziaști, organizează în weekend un târg la Grădina Eden. Printre cei prezenți: UTOPIC by Mona Vulpoiu, Alina Ceramics, Ceramic Sparrow etc.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0