fbpx

Banchiza Urbană: 2 – 8 aprilie în București

Luni: Zilele Minților Frumoase 2018

Un festival de film special va avea loc până în 3 aprilie la Apollo 111. În cadrul „Zilelor minților frumoase“ vor fi proiectate filme care tratează fenomenul autismului. Intrare liberă și proiecții începând cu 18.30.

Marți: Happy End /// Fiction Tuesdays

Centrul Ceh ne propune o comedie din 1967, în regia lui Oldrich Lipský. “Happy End“ este povestea unei crime și a consecințelor acesteia. Intrare liberă.

Miercuri: Intersecțiile de miercuri cu Andrei Pleșu

Adrei Pleșu este invitatul Anei Maria Sandu la o conversație despre gazetărie, scris și cărți. La Rezidența Scena 9, începând cu 19.30.

Joi: Serile cartierelor: Ferentari

Secretele Ferentarilor se află joi, la OK Center, în cadrul expoziției de fotografie a studenților arhitecți de la Ion Mincu, „Periferic“.

Vineri: Live Piano concert, sunset and the stars

În fiecare vineri, la Pura Vida Sky Bar, ne așteaptă un apus și un concert de pian pe acoperiș. În centrul vechi, începând cu 18.30.

Sâmbătă: MRC #7

Run & beer sau cum poți ieși la alergat sâmbătă la prânz, după care să bei bere gratis la Mikkeller Bar. Adunarea, la 11.00, în Piața Charles de Gaulle nr. 3.

Duminică: Easter Brunch

La Hilton Garden Inn, în duminica Paștelui există posibilitatea unui brunch copios, asta dacă nu aveți chef să gătiți. Mai multe despre recenta reabilitare a proiectului, aici.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0