fbpx

Banchiza Urbană: 2 – 8 iulie în București

Vară in the city… cu rooftopuri care ne invită la film, mult jazz și galerii de artă pop-up. Plus Bach în biserică.

Luni: Bucharest Jazz Festival – BJF #7

Îndrăgitul festival de jazz Bucharest Jazz Festival va marca săptămâna bucureșteană cu evenimente la ARCUB și concerte în Piața George Enescu.

Marți: One Night Gallery // Love Victor Fota

Având în vedere că galeria pop-up care va găzdui lucrările lui Victor Fota și-a amânat deschiderea pentru această săptămână, povestea și întâlnirea rămân pentru miercuri seara, de la 20.00, la Verde Stop Arena.

Miercuri: Bach în Biserică II

Un al doilea concert inițiat de Moldo Crescendo și Rute Muzicale va avea loc începând cu 19.00 la Biserica Anglicană. Nu trebuie decât să vă prezentați și să vă lăsați seduși de Bach…

Joi: Rooftop Cinema: Bucharest ShortCut Cinefest

Un film la înălțime este întotdeauna o idee bună. Joi seara, de la 21.00, la Deschis Gastrobar, în cadrul seriei de proiecții  Bucharest ShortCut Cinefest, suntem așteptați la un cocktail de scurtmetraje.

Vineri: Obor to table

În caz că te întrebi unde pot ajunge bunătățile de la Obor, unul dintre răspunsuri este la Hangar Gastropub, unde se va găti cu ingrediente proaspete din piață.

SâmbătăTârg de viniluri Paradis Paradis

Fonoteca Paradis își desfășoară forțele la Club Control sâmbătă între 12.30 și 19.30, cu o invitație adresată colecționarilor și negustorilor de viniluri.

Duminică: Sunday Brunch

Duminica se poate experimenta un brunch cu prietenii sau familia la Maize. De la 12.00.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0