fbpx

Banchiza Urbană: 20 – 26 noiembrie în București

Frig, frig, dar poate fi combătut, ca de obicei, la unul dintre numeroasele evenimente din această săptămână care promit să încălzească minți și inimi. Ne vedem în oraș!

Luni: Publicații de Arhitectură din România (1990-2017)

De astăzi până vineri, mai puteți vizita la Mezanin (Palatul Universul) expoziția organizată de igloomedia care celebrează revistele și publicațiile de arhitectură românești.

Marți: Party în Cartierul Creativ

Cartierul Creativ se adună marți să petreacă la The Institute, cu hartă cu tot și cu oamenii care locuiesc în ea.

Miercuri: Concert de jazz – Benoît Delbecq. Jocul rezonanțelor

Miercurea aceasta stă sub semnul jazz-ului la Cinema Elvire Popesco (Institutul Francez) unde va concerta, începând cu 19.30, muzicianul francez Benoît Delbecq.

Joi: GRAND Opening noul sezon expozițional MNAC

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la MNAC ne așteaptă la un vernisaj de proporții care marchează debutul noului sezon expozițional. De la 19.00 la 22.00.

Vineri: Ubikubi Young Designers Award 2

Vom avea ocazia, de la 18.30, la MATER, să îi cunoaștem pe câștigătorii concursului de anul trecut. O ocazie perfectă de a afla detalii inedite pentru viitorii câștigători.

Sâmbătă: Apollo111 One Year Celebration

Apollo 111 barul & teatrul sărbătoresc în acest weekend un an de existență. Expoziții, teatru și petreceri, de vineri până duminică.

Duminică: PARTY

Duminicile nu sunt neapărat zile de party, dar pot fi zile de teatru. Comedia „P.A.R.T.Y.” vorbește, desigur, despre zilele noastre și poate fi văzută la Point.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0