fbpx

Banchiza Urbană: 27 august – 2 septembrie în București

Final de vară în București. Sezonul urban toamnă-iarnă se anunță deja unul bogat, prin urmare festivaluri urbane, workshop-uri, proiecții de film documentar și concerte. Toate alese pe sprânceană în spiritul Banchizei Urbane.

Luni: InnerSound New Arts Festival – ediţia a 5-a Margini/Fringe

Muzica contemporană și relația ei cu artele vizuale & multimedia se cercetează și se savurează în această săptămână în cadrul InnerSound New Arts Festival.

Marți: Workshop Designeri pentru DeltaCraft

Cât de tentant sună un workshop despre meșteșugurile deltaice, producția și portofoliul DeltaCraft de până în prezent? Se întâmplă de la 18.00 la The Institute.

Miercuri: Seara de design la EFdeN Signature

Casa solară EFdeN Signature poate fi descoperită în prezența echipei care a semnat designul interior și de Dizainăr, miercuri la Băneasa Shopping City, de la 19.00.

Joi: Taraf de Caliu la Grădină

O seară la grădină și Taraf de Caliu pot fi o combinație răcoritoare. În Grădina Sticlarilor, de la 19.30.

Vineri: Eden Urban Festival

Un nou festival urban își va etala atracțiile în „jungla urbană” a Grădinii Eden. Tot weekendul.

Sâmbătă: Jonathan Bree (NZ) live in Control

E momentul să ne dezmorțim simțurile cu ajutorul muzicii artistului și producătorului Jonathan Bree (Noua Zeelandă). În club Control, de la 21.00.

Duminică: Proiecții speciale Culese din Balkani la Eden Urban Festival

Pentru o seară de documentare într-o grădină de vară, sub egida festivalului de film antropologic „Culese din Balkani”, se vor proiecta la Grădina Eden documentarele „We Belong to the Earth”, r. Ramona August, „Planeta Petrila”, r. Andrei Dăscălescu și „Vieți între ape”, r. Oana Ivan. De la 20.00.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0