fbpx

Banchiza Urbană: 29 octombrie – 4 noiembrie în București

Între două luni se poate întâmpla orice. Iar pentru a celebra faptul că Bucureștiul este încă în picioare, necutremurat, avem o agendă diversă și cosmopolită. Notre coup de coeur în această săptămână este debutul expoziției F A R | 12 Fotografi de Arhitectură din România, prin care celebrăm fotografia și arhitectura deopotrivă.

Luni: Zilele cosmosului

Pentru câteva ore petrecute printre stele, avem întâlnire la Institutul Francez cu astrofizicianul Françoise Combes, care va vorbi despre conținutul și originile universului. Începând cu 18.30.

Marți: Antropologia sarmalei. Povești și degustări | Culese din Balkani

În cadrul festivalului Culese din Balkani, marți degustăm sarmale și ascultăm povești culese de Cosmin Dragomir, fondator gastroart.ro. La Muzeul Țăranului Român.

Miercuri: François-Henri Désérable la București

Dacă veți trece pe la Humanitas Cișmigiu miercuri după 19.00, veți avea ocazia să îl cunoașteți pe scriitorul François-Henri Désérable și al său roman „Un anume domn Piekielny“.

Joi: Bucharest Film Awards

Festivalul de film independent Bucharest Film Awards reunește scurt și lungmetraje din toată lumea, mizând pe „spotlight” pentru această ediție. Proiecțiile vor avea loc la unteatru și Cărturești, iar intrarea este liberă.

VineriConferință Vlad Eftenie: Fotografia de arhitectură

În cadrul expoziției F A R | 12 Fotografi de Arhitectură din România, Vlad Eftenie va împărtăși câteva din secretele fotografiei. Începând cu 18.00, la ARCUB Gabroveni.

Sâmbătă: Shoot – Ateliere specializate de fotografie

Seria plimbărilor fotografice Walk & Shoot propune pentru 3 noiembrie o inițiere în fotografia urbană în compania lui Cornel Lazia.

Duminică: Concert Vertigo – Festivalul SoNoRo la Halucinarium

SoNoRo 2018! Un concert deosebit va avea loc în spațiul HALUCINARIUM, de la 20.00, în atmosfera conturată de expoziția lui Eugen Vuțescu.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0