fbpx

Banchiza Urbană la Pop-up Shop Printoteca

UPDATE: Programul Pop-up shop Banchiza Urbană x Printoteca s-a prelungit până miercuri, 29 ianuarie.

De peste cinci ani, Banchiza Urbană by igloo cutreieră străzile orașului în căutare de povești și proiecte de gust bun, mai noi sau mai vechi. De la cele mai fresh apariţii ale vieţii urbane bucureștene (cafenele, restaurante, baruri, librării, festivaluri, spectacole), până la inițiative care au trecut testul timpului păstrându-și valoarea și farmecul aparte (sticlării, croitorii, ateliere). Nu de puține ori, poveștile de viață ale oamenilor din paginile Banchizei au prins viață prin ilustrații deosebite.

Începutul lui 2020 ne surprinde la Pop-up Shop Printoteca, unde vă invităm în perioada 14-25 ianuarie pentru a lua la purtător designul preferat. Aveți de ales între tricouri, bluze, sacoșe și hanorace pe care le puteți personaliza cu ilustrații realizate de Andrei Nicolescu, Elena Țara, Tihamér Török, Doriana Mărășoiu și Cătălin Artenie.

Post_Tricou_Mockup

 

În plus, veți găsi cel mai nou număr al revistei, #BanchizaUrbană15, plus apariții anterioare, dacă vreți să vă completați colecția sau să faceți cuiva un cadou cool.

În mod special, vă așteptăm la Pop-up Shop joi, 16 ianuarie, începând cu ora 18.00, când vom lansa cel mai recent număr al revistei în prezența ilustratorului Andrei Nicolescu, care a desenat coperta #BanchizeiUrbane15 imaginând un explorator urban cum n-ați mai văzut. Intrarea este liberă și pregătim surprize pentru toți cei prezenți!

 

Invitatie_BU15

 

Banchiza Urbană cutreieră și pe Facebook & Instagram, prin librăriile Cărturești, dar mai ales pe www.igloo.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0