fbpx

Banchiza Urbană: teritoriu plutitor desprins din igloo

Banchiza Urbană salută, prezintă și susţine creativitatea și industriile creative. De fapt, face acest lucru încă de la prima apariţie, în 2014, când a pornit la drum în hainele unui ziar editat de echipa igloo media.

După doi ani, și în lumea din ce în ce mai trepidantă și mai nesigură a printului, a continuat să încurajeze creativitatea în toate ipostazele ei, în forma grafică a unei reviste urbane.

Din toamna lui 2016, de câteva ori pe an, Banchiza Urbană ia pulsul orașului: evenimente, iniţiative urbane, festivaluri, oameni, locuri, trasee culturale ori proiecte inedite. Iar din 2018, în interiorul Banchizei a crescut o mică revistă-în-revistă, de gust bun și delicii: igloo îngust, explorator de savori și plăceri.

bu

Înainte de orice, îi place să stea la o cafea pentru a-și pune în ordine agenda de evenimente. E bine conectată și știe exact ce și unde trebuie să vezi sau să auzi.

Banchizei Urbane îi place să descopere și să deguste. Să fie surprinsă, uimită, indignată și să povestească mai departe. Să găsească locuri cool în oraș. Nu face discriminări și stă la un ceai, o bere sau o ciorbă, după caz, prin cele mai noi baruri, cafenele, restaurante, bistrouri sau magazine de brânzeturi din oraș.

bu_9facebook-cover2

Dar poate cel mai mult îi place Banchizei, indiferent de anotimp, să stea de vorbă cu oameni pentru a le dezvălui proiectele, ideile, poveștile. Banchiza Urbană vorbește despre voi, oamenii care animaţi Bucureștiul (și nu numai) și-l faceţi să respire și să se configureze frumos și onest. Prin design, arhitectură, fotografie, scriitură, muzică, teatru, fashion ori artă stradală. Și prin acele pasiuni și meșteșuguri care, riscând astăzi să dispară și să fie uitate, devin cu atât mai prețioase.

bbbuu

De ce nu ar strica, prin urmare, să răsfoiești Banchiza prin cafenele, baruri, înaintea unui spectacol sau a unei întâlniri importante? Pentru că mâna și ochiul trebuie să ia o pauză de la tehnologie spre a se reconecta cu soft touch-ul paginii scrise.

Banchiza Urbană rămâne acel teritoriu plutitor prin apele urbane unde orice este și devine posibil.

♥ ♥ ♥

Varianta print este completată de prezența Banchizei Urbane online, prin recomandări săptămânale de evenimente pe care le găsiți aici în fiecare zi de luni.

Iar pentru că a crescut și au mai rămas atâtea lucruri de povestit în continuare, Banchiza e și pe facebook & instagram și mizează pe sprijinul vostru, să ajungă departe-n larg!

Banchiza e disponibilă pe igloo.ro și în rețelele Cărturești & Inmedio

34715062_458447137943643_6562502555597799424_o

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0