fbpx

BAU – Târg Internațional din Industria Construcțiilor revine cu prima ediție offline după pandemia de COVID-19. ALUMIL este astfel prezent la cea de-a 13-a ediție consecutivă

Târgul Internațional BAU 2023 are loc în perioada 17-22 aprilie la Centrul Expozițional Messe München, Germania, evenimentul de anul acesta fiind prima ediție offline după pandemia de COVID-19. Pentru ALUMIL, această ediție reprezintă cea de-a 13-a participare consecutivă la BAU. Vă invităm să vă lăsați inspirați de cele mai recente produse și servicii din domeniul contrucțiilor!

Misiunea noastră este de a îmbunatăți calitatea vieții oamenilor prin intermediul sistemelor avansate din aluminiu care sporesc performațele energetice și de securitate ale clădirilor.  Experiența dobândită în realizarea de proiecte emblematice în întreaga lume ne ajută să satisfacem cerințele chiar și în cazurile celor mai solicitante proiecte, oferind sisteme certificate, de înaltă calitate, cu performanțe de top și design contemporan.

 

Rămânem dedicați misiunii noastre și, bazându-ne pe expertiza dobândită de-a lungul timpului, am creat o gamă largă de produse noi, inovatoare, pe care le puteti descoperi la standul nostru de 288mp, special conceput pentru Târgul Internațional BAU 2023.

 

Așadar vă așteptăm in pavilionul B1, stand expozițional 338, pentru a dezbate împreună cu dumneavoastră provocările din industria aluminiului și construcțiilor și pentru a vă prezenta cele mai recente sisteme arhitecturale și servicii digitale pe care le-am dezvoltat.

 

Printre sistemele prezentate se numără:

 

Deoarece ne place să avem grijă de clienții noștri, am creat o secțiune specială de planificare a întâlnirilor. Accesați următorul link și vă puteți programa o întâlnire cu un consultant la standul nostru: Târgul Internațional BAU 2023 (alumil.com)

 

În afară de dezvoltarea de produse fiabile și sofisticate pentru orice tip de clădire, la ALUMIL punem în fruntea strategiei noastre protecția mediului. Prin urmare, am adoptat dezvoltarea durabilă și practicile economiei circulare în producția noastră, crescând cantitatea de aluminiu „verde” reciclat, astfel, în momentul de față, toate produsele noastre au în componență peste 75% aluminiu reciclat.

 

Creăm sisteme inovatoare din aluminiu, dar totodată construim relații solide, de încredere cu partenerii noștri și milităm pentru prosperitatea planetei Pământ, concentrându-ne pe oameni și natură.

 

Vă așteptăm!

 

 

 

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0