fbpx

BIFE-SIM 2014 și-a deschis porțile!

BIFE-SIM 2014 și-a deschis porțile! Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii își așteaptă vizitatorii începând de miercuri, 10 septembrie, la Centrul Expozițional Romexpo!

În deschiderea celui mai așteptat eveniment al anului din industria de mobilă, au luat cuvantul: Victor-Viorel Ponta, Prim-Ministru Guvernul României, Mihai Daraban, Președinte Camera de Comerț și Industrie a României, Aurica Sereny, Președinte Asociatia Producătorilor de Mobilă din România

Evenimentul a beneficiat, de asemenea, de prezența doamnei Doina Adriana Pana, Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultura, și a domnului Constantin Niță, Ministrul Economiei, precum și a altor oficiali de stat și a reprezentanților Camerelor de Comerț și Industrie din România. În introducerea invitaților, domnul Cătălin Trifu, Director General Romexpo a facut o prezentare generală a târgului:

“Aceasta manifestare expozițională care se inaugurează astazi la Romexpo și cu care demarează sezonul expozițional de toamnă va reuni 325 de firme din 10 țări, pe o suprafață de expunere care totalizează mai mult de 30.000 de mp”. Doamna Aurica Sereny, Președinte al Asociației Producătorilor de Mobila, a punctat importanța industriei de mobilă în economia României și a solicitat sustinerea directă a Guvernului Romaniei în două probleme extrem de importante pentru companii: “Producătorii români de mobilă solicită Guvernului susținere pentru rezolvarea unor probleme importante pentru aceastăindustrie, și anume asigurarea de resurse de masă lemnoasă, precum și sprijin pentru participarea producătorilor români la târgurile internaționale prin alocarea de fonduri suficiente de la bugetul de stat”.

Ca raspuns, premierul Victor Ponta a spus ca se bazează pe “producatorii români de mobilă pentru un obiectiv strategic al României, un obiectiv istoric, nu doar strategic, pe care anul acesta îl vom atinge, și anume depășirea unei cifre de export anual de 50 de miliarde de euro. (…) Îmi doresc ca românii să cumpere cât mai multa mobilă produsă în România și în țări departate cum e și China, sa aud din nou ca mobila românească înseamnă mobilă ieftină, dar bună. Daca reușim acest lucru, înseamnă ca ne-am facut treaba.” În cadrul conferinței de lansare a târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii a mai luat cuvantul și Președintele Camerei de Comerț și Industrie din România- Mihai Daraban, care a susținut că “promovarea mediului de afaceri trebuie să fie o prioritate absolută. Toți trebuie să facem tot posibilul ca export de tot ce înseamnă lemn din România să fie sub formă de produs cu valoare adaugată”.

Înca de la primele ore ale dimineții BIFE-SIM a primit vizita unui public numeros, entuziast și curios! Anvergura, dar și imporanța târgului au atras români veniți din toate orașele țării, dar și multe delegații străine, fapt ce intareste încă o dată caracterul internațional al evenimentului. Vizitatorii au fost atrași atât de mobilă din lemn masiv, renumită peste hotare pentru calitatea impecabilă, dar și de cea din pal sau mdf, realizată după ultimele tendințe din designul internațional. Orice stil ar urma, mobilă de la BIFE-SIM cucerește de la prima privire! Pavilionul Central a fost animat de prezența vizitatorilor specialiști, direct interesați de cele mai noi sisteme și soluții de prelucrare a lemnului. Pentru toți aceștia, expozanții au pregatit cele mai bune oferte și cele mai atragătoare prețuri!

Spectacolul de forme și idei continua încă patru zile! BIFE-SIM își așteaptă vizitatorii până duminică, 14 septembrie.

Oferta vastă îți garantează găsirea articolului dorit, indiferent ca ești în căutare de mobilă și decorațiuni în stil clasic, modern, din lemn masiv sau ușor, mobilă pictată, mobilier pentru grădină, dar îți oferâ și soluții pentru mobilat hoteluri, cluburi, restaurante și spații publice. Pentru toate detaliile, te rugam sa accesezi www.bife-sim.ro.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0