fbpx

Bilete la ANA, MON AMOUR! mărțișor igloo pentru 2 martie

Cu ajutorul random.org am ales câștigătorii celor 2 invitații duble la Ana, mon amour ce va rula sâmbătă, 4 martie, ora 20:00 la Cinema Elvira Popescu. Astfel comentariile de pe pozițiile 4 și 23, adică ANA BRAN și ALEXANDRA OPREA, sunt câștigătoarele concursului nostru! Mulțumim tuturor pentru participare! Pe igloo.ro, până pe 8 martie, continuă concursurile noastre de mărțișor.

screen-shot-2017-03-03-at-7-30-46-am screen-shot-2017-03-03-at-7-30-28-am

CONCURS 2 MARTIE!

Premiat  în acest an la Festivalul de Film de la Berlin cu „Ursul de Argint”, filmul  Ana, mon amour a fost regizat de Calin Netzer câștigător al marelui premiu la Berlin, Ursul de Aur, în 2013, cu filmul „Poziţia copilului”.

Împreună cu Institutul francez și Cinema Elvira Popescu vă oferim astăzi posibilitatea să câștigați 2 invitații duble pentru sâmbătă, 4 martie, ora 20:00.

Un mărțișor inspirat pentru o seară de primăvară într-una dintre cele mai îndrăgite săli de cinema din București, puteți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la Ana, mon amour dacă ne lăsați într-un comentariu la acest post răspunsul la întrebarea:

Cărui film românesc din ultimii 2 ani ați oferi Oscarul?

La finalul zilei, prin tragere la sorți, vom alege câștigătorii.

Succes!

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0