fbpx

Biserici de lemn. Reaşezarea în comunitate. Boz, Târnăviţa, Cerviceşti.

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, la ora 18:00, la sediul Fundatiei Culturale „Casa Storck”, a avut loc vernisajul expoziţiei Biserici de lemn. Reaşezarea în comunitate. Boz, Târnăviţa, Cerviceşti. Organizată de Fundaţia Pro Patrimonio expoziţia va fi completată cu seri de film (Casa Storck) şi discuţii (Cafe Verona) în 11, 14 si 17 decembrie.

Dezbateri:

  • 11 decembrie, ora 18.30 – Ştefan Bâlici, Dan Mohanu
  • 14 decembrie, ora 18.30 – Şerban Sturdza, Mihai Dragomir
  • 17 decembrie, ora 18.30 – Vintilă Mihăilescu, Ştefan Vianu

Biserici de lemn. Reaşezarea în comunitate. Boz, Târnăviţa, Cerviceşti.

Evenimentul face parte din proiectul 60 de biserici de lemn şi este realizat de echipele de tineri arhitecţi voluntari care au participat la şantierele de intervenţie de urgenţă la bisericile: Boz şi Târnăviţa (jud. Hunedoara) şi Cerviceşti (jud. Botosani): Ioana Banica, Mihai Bucur, Dan Cioclu, Tudor Elian, Raluca Herman, Răzvan Moldoveanu, Dana Ninulescu, Maria Daria Oancea, Alina Panait, Raluca Peştişanu, Sergiu Popa, Simina Ana-Maria Purcaru, Matei Eugen Stoean, Ioana Tilicea, Mara Vasile.

Expoziţia deschisă până în februarie 2013 este o etapă în procesul reînsuşirii acestor biserici, etapă ce are rolul de a informa, de a implica, de a discuta şi de a dezbate, de a ridica întrebări şi de a găsi răspunsuri, de a asigura integritatea şi buna funcţionare a acestor spaţii, de a asigura cadrul unor intervenţii viitoare.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0