fbpx

BPM TV MEGA-Launch Party – FIRST LOOK – Who’s UR DJ?

BPM TV inaugurează o nouă emisiune, un reality adevărat, difuzat exclusiv online pe canalul de YouTube al BPM TV, cu DJ Vasile în prim plan! Pe 11 ianuarie, în Bar A1 din Piaţa Amzei, platforma dedicată muzicii electronice continuă activitatea de popularizare a DJ-ilor autohtoni cu un party special, dublat de lansarea primei emisiuni BPM TV.

BPM TV MEGA-Launch Party - FIRST LOOK - Who’s UR DJ?

Vor pune beat pe beat cot la cot:
Opening >>>>>> RUFI
Main >>>>>> BOOLA & ZNIFF, DEMOS, BONBON
Highlight >>>>>> DJ VASILE
BONUS la ScheDJule >>>>>> vizionarea pilotului WURDJ?

Who’s UR DJ? este un show inovator, ca protagonistul său – DJ Vasile, care va face din întrebarea titulară o provocare… oare cât timp îi ia unui începător într-ale muzicii electronice să prindă din zbor toate manevrele unui DJ profesionist? WURDJ setează un deadline strâmt, de doar 6 luni, şi antrenează în joc un DJ-mentor ale cărui nume şi realizări ne sunt deja tuturor binecunoscute.
Pe parcursul a 12 episoade, DJ Vasile îşi va cunoaşte învăţăcelul şi îşi va pune la bătaie toate cunoştinţele adunate de-a lungul unei cariere de peste 20 de ani – şi, nu în ultimul rând, toată răbdarea din lume (!) – ca să intre în pielea unui… DJ-Teacher!

Party-ul de sâmbătă, 11 ianuarie, din Bar A1 e deschis tuturor iubitorilor de muzică bună şi TV calitativ, curioşilor şi curajoşilor! INTRAREA LIBERĂ, IEŞIREA cu mintea eliberată, GARANTATĂ!

Countdown begins here: https://www.facebook.com/events/579040068841558/ STAND UP and BE COUNTED!

BPM TV este prima platformă cross-media de promovare a muzicii electronice româneşti, aducând laolaltă greii şi pe cei mai puţin cunoscuţi pentru a împinge valul, trend-ul şi momentul mai departe, tot mai departe… Operăm online (https://www.facebook.com/BPMTV.RO şi http://www.youtube.com/user/BPMTVRO) dar şi AFK, away from keyboard: pe partea offline, am lansat pe 5 octombrie o serie de party-uri cu intrare mereu liberă şi line-up format din DJ români.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0