fbpx

Bucharest Feminist Film Festival –13-16 octombrie

Asociația A.R.T. Fusion organizează a doua ediție a Bucharest Feminist Film Festival, în perioada 13-16 octombrie, la Cinema Europa.

În cadrul ediției de anul acesta, MANIFEST, vorbim despre motivele pentru care încă mai avem nevoie de feminism în anul 2022, ce înseamnă & de ce este important pentru noi.

 

Continuăm să organizăm acest festival pentru că ne dorim să explorăm problemele cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații în societățile patriarhale, printr-o selecție de filme care abordează subiecte precum drepturile omului, egalitate și violență de gen, migrație, stereotipuri și roluri de gen, discriminare, drepturile comunității LGBTQ+, politică și reprezentare, identitate și intersecționalitate.

 

Filmele selectate sunt din toată lumea, iar la finalul proiecțiilor, vor exista sesiuni de Q&A și dezbateri, la care vor participa echipele de film și experți/experte în domeniu.

 

Anul acesta, selecția de filme a fost făcută de către Iulia Necșulescu & de către echipa de organizare a festivalului.

 

Îți poți cumpăra un abonament pentru toate cele patru zile de festival de aici. Dacă ești elev/ă sau student/ă poți beneficia de reducere de 50% la abonamentul pe cele 4 zile de festival introducând codul de reducere Stayinschool50. Intrarea se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/ă sau legitimație de student/ă).

 

***

 

Cea de-a doua ediție a Bucharest Feminist Film Festival a devenit posibilă datorită sprijinului Ambasadei Canadei, Fundației Comunitare București & Swimathon București, Ambasadei Spaniei, Forumului Cultural Austriac și Institutului Cultural Francez și datorită celor care ne-au susținut cu donații.

 

Partener media principal: Radio Guerilla

 

Parteneri media: IQ Ads, Igloo, Munteanu recomandă, Educație Privată, Film Menu, Movienews, Spotmedia.ro, Zile și nopți, Revista Zeppelin, AIVImedia.hub și LitFem.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0