fbpx

Call for Architects and Designers – Delta Studio pregătește Albumul „Lifestyle Design Interior” 2021

Anul 2020 va rămâne în istorie ca „Anul Izolării în Casele Noastre”. Delta Studio își propune să răspundă la întrebările apărute în această perioadă, referitoare la impactul erei lockdown-ului asupra proiectelor de design interior de locuință prin a cincea ediție a Albumului anual „Lifestyle Design Interior”, care va cuprinde cele mai reușite amenajări interioare rezidențiale finalizate de arhitecți și designeri români anul acesta.

Arhitecții și designerii sunt invitați să trimită propuneri de proiecte rezidențiale pentru Albumul 2021 la marketing@deltastudio.ro până pe 1 septembrie 2020.

Cerințe:

  • Proiectele de design interior trebuie să fie finalizate în 2020, în România.
  • În această ediție vor fi incluse doar proiecte rezidențiale.
  • Nu se acceptă randări sau fotografii cu stadii intermediare.
  • Se pot trimite mai multe proiecte realizate de același birou/ arhitect/ designer, dacă fiecare dintre ele respectă condițiile de mai sus.
  • Emailul trebuie să conțină: 5-10 fotografii proiect (rezoluție online), alături de o scurtă descriere.

Amenajările selectate vor fi incluse în albumul anual, care va fi lansat în luna decembrie 2020.

Albumul „Lifestyle Design Interior” 2020

Ediția de anul acesta a albumului, lansată în decembrie 2019, a marcat  un dublu salt – cantitativ si calitativ. La nivel cantitativ, albumul a ajuns la un total impresionant de 50 de proiecte – 34 rezidențiale și 16 HoReCA. Saltul calitativ se măsoară în standardul amenajărilor prezentate – au fost alese numai proiecte caracterizate de o deplină coerență de ansamblu, majoritatea conținând elemente inovatoare, ce dovedesc o originalitate high-class a autorilor. Proiectele reflectă cele mai actuale tendințe de locuire și amenajare: accente glam, inserții High Luxury, eclectism exotic, industrialism sofisticat, scenografii savuroase, orchestrate de arhitecți în amenajări pline de caracter.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0