Call for Architects & Designers: Delta Studio pregătește un nou album „Lifestyle Design Interior”

1000x700

Delta Studio pregătește a patra ediție a albumului anual Lifestyle Design Interior – cele mai reușite proiecte rezidențiale și HoReCa finalizate de arhitecți și designeri români în 2019. Propunerile de proiecte pot fi trimise la marketing@deltastudio.ro, până în 15 septembrie 2019. Proiectele selectate vor fi incluse în albumul anual.

Apreciat deja de iubitorii de design, producători, arhitecți și designeri deopotrivă, albumul prezintă amenajări de interior variate ca suprafață, buget și stil, criteriile de selecție fiind ingeniozitatea, funcționalitatea și valorile estetice ale proiectului. Proiectul este conceput ca o sursă de inspirație pentru toți cei care își amenajează locuința.

Pentru ediția 2019, Delta Studio invită arhitecții și designerii români să trimită la marketing@deltastudio.ro imagini cu proiecte de amenajări de interior finalizate în anul 2019. Imaginile trebuie însoțite de o scurtă descriere a proiectului. Autorii proiectelor selectate vor fi contactați după finalizarea termenului de înscriere.

1100x931

Pasionat de film?

Comandă BU#14 de pe igloo.ro și ai șansa să câștigi o invitație dublă la două dintre avanpremierele Les Films de Cannes a Bucarest, la Cinema Muzeul Țăranului, ambele proiecții fiind în prezența echipei regizorale!
👉 20 octombrie, ora 17:00 – Timebox 
👉 20 octombrie, ora 20:00 – Jurnalul familiei Escu

Câștigătorii vor fi aleși prin random.org, pe data de 19 octombrie.

COMANDĂ