fbpx

CALL for entries: Anuala de Arhitectură București 2020

Filiala București a Ordinului Arhitecților din România lansează ediția a XVII-a a Anualei de Arhitectură București. Cu aceasta ocazie vă invităm să înscrieți proiecte în perioada 18-28 septembrie 2020 , pe adresa: www.anuala.ro.

Tema Anualei are în centrul său analiza anului 2020, afectat de COVID19, văzut ca o perioadă de investigare și redefinire a multor din obișnuințele noastre spațial-urbane. În acest sens, cei doi curatori danezi ai Anualei, Marc Jay și Kristoffer Lindhart Weiss propun o temă de dezbatere internațională: “Never waste a good crisis”, prin care se vor discuta teme privind orașele europene și cum acestea fac față perioadei pandemice, ce schimbări pot apărea și cum putem transformă creativ situațiile de criză.

Competiția de proiecte, Anuala 2020, prin juriile internaționale, va premia cele mai bune lucrări realizate în capitală, cele mai bune proiecte de portofoliu ale arhitecților bucureșteni, dar va iniția și un premiu nou orientat către mediul de arhitectură și antreprenoriat internațional. Anuala va onora întreaga echipă ce implementează un bun proiect de arhitectură: arhitect, client, antreprenor, manager de proiect, inginer, constructor.

Pentru întrebări, vă rugăm scrieți-ne pe mail: anuala@oar-bucuresti.ro

Pentru informații privind juriile Anualei, categorii și secțiuni, regulament și premii, vă rugăm accesați site-ul Anualei: https://www.anuala.ro/

Pentru a afla cum înscriem un proiect la Anuala de Arhitectură București 2020: https://www.anuala.ro/inscriere.mp4

Pentru a afla cum va arăta un proiect pe pagina web a Anualei de Arhitectură București: https://www.anuala.ro/proiecte/2020/mostra.html

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0