fbpx

CALL FOR ENTRIES @ RDW ONLINE DESIGN MARKET

 

Cu ocazia festivalului Romanian Design Week, care se va desfășura în toamnă, în intervalul 11-20 septembrie, se va lansa platforma RDW Online Design Market, care va reuni și promova magazine cu adresă fizică sau doar web, ce vând produse de design românesc sau internațional.

Momentul lansării platformei e ales de organizatori din credința că nu poate exista o perioadă mai bună pentru susținerea afacerilor românești dedicate design-ului, online-ul reprezentând unica modalitate de a fi alături de comunitatea iubitoare de design, într-o perioadă plină de incertitudini.

Organizatorii își propun să aducă laolaltă prin această inițiativă nu doar nume consacrate, ci și business-uri mici, care pot aduce surprize mari. Produsele se vor vinde direct de pe site-urile, paginile sau platformele comercianților. Toți comercianții vor fi listați pe paginile și site-urile festivalului, alături de informații despre produse speciale, reduceri sau colecții exclusive pentru Romanian Design Week.

Online Design Market nu va rămâne o inițiativă punctuală, ci se va transforma într-o platformă dedicată susținerii comunității de design. Convingerea este că odată reunite atenția, preocuparea, publicul, oferta și comunicarea tuturor celor care se vor alătura platformei RDW, impactul va fi unul mai mare, iar rezultatele mai eficiente, pentru toți membrii comunității Online Design Market.

Pentru a participa, comercianții vor trebui să facă selecții de produse pentru care să ofere reduceri, să includă colecții speciale pentru Online Design Market, să construiască secțiuni dedicate în propriile site-uri, pagini, platforme. Toate produsele vor fi vândute prin intermediul site-urilor, paginilor, platformelor comercianților participanți.

Așadar, platforma va reprezenta o centralizare a celor mai cool produse și a celor mai bune oferte, dar și o modalitate de a descoperi antreprenorii din spatele acestor magazine, prin intermediul unor materiale editoriale speciale.

Înscrierile pentru ediția din septembrie au loc online în perioada 3-21 august și se fac completând acest formular.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0