fbpx

Caravana igloo vine la Timișoara!

Joi, 6 aprilie, Caravana Igloo se mută în holul Facultății de Arhitectură din Timișoara. Am pregătit discounturi de până la 75% la cele mai noi publicații igloo și prețuri speciale pentru abonamente. În plus, pentru că vrem să ne cunoaștem mai bine, te așteptăm începând cu ora 16:00 în amfiteatrul Hans Fackelmanno pentru o discuție liberă despre arhitectură cu membrii echipei Igloo Media.

Abonament la preț special + un album cadou!
Vino pe 6 aprilie, între ora 10:00-17:30, la standul igloo din Facultate și abonează-te la revista igloo cu doar 100 lei! În plus, primești GRATUIT albumul igloo best Interioare din România 4.

Igloo îți dă întâlnire la tine în facultate! Discuție deschisă cu membrii redacției.
De la ora 16:00, Igloo îți dă întâlnire în amfiteatrul Hans Fackelmann. Ne propunem să petrecem împreună o după-masă relaxantă, discutând despre cei 16 ani de activitate igloo și despre planurile tale de viitor arhitect.

Oferte speciale pentru studenți
Timp de o zi, Caravana Igloo vine la Timișoara cu cele mai avantajoase oferte. Reduceri de până la 75% la toate publicațiile igloo media. Găsești lista completă a albumelor publicate de editura igloo media aici: www.igloo.ro/shop

oferta_studenti

Urmarește-ne pe www.igloo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/Igloomedia/
Fii la curent cu cele mai noi oferte abonându-te la newsletter-ul igloo

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0