fbpx

Casa de pe Chei @ Noaptea Caselor

Casa de pe Chei participă sâmbătă, 27 septembrie 2014, la Noaptea Caselor, un circuit al spațiilor domestic-culturale din București.

Cum la noi în grădina atmosfera este mereu relaxată și tare friendly, zicem să aducem si un pic de competitive vibe. Așadar, sâmbătă organizăm o seară de gaming. De la console și jocuri oldschool la diferite board games, pe toate le veți găsi în grădina noastră decorata corespunzator cu tema serii.   Avem Playstation si Xbox cu jocuri precum Mario, Bubble Trouble sau Tetris, pe care le vom proiecta pe fatada si pe geamurile casei. Facem campionat de sah, table & darts si ne intrecem in skills si strategii la o serie de board games.  

Și pentru ca suntem co-working space, lasam toata noaptea atelierele deschise pentru a fi vizitate de catre cei curiosi sa afle ce se intampla mai exact sub acoperisul nostru.  

In prezent, Casa de pe Chei gazduieste atelierele si birourile:   Vika Tonu & Alina Rascu – designeri de bijuterie contemporana; Naiana Vatavu – artist plastic; 441 Design Studio – studio de arhitectura; Asociatia Komunitas – ong cu proiecte pe educatie non-formala si interventie urbana in spatiul comunitar; Creionetica – agentie multimedia dedicata cauzelor sociale; Bogdan Deliu – designer de obiecte din piele; Cubrain – agentie de publicitate, initiatori ai proiectului Donez Design; Cezar Necula – art director, soon to be owner at Kingstag.ro.  

Muzica va fi asigurata de On the Vibe Side, radio online bumpin’ on jazz, soul, hip hop, instrumentals, beats, trip hop.  

Gradina Casei de pe Chei (Splaiul Unirii 195) va fi deschisa incepand cu ora 18:00, iar distractia tine pana spre dimineata.  

https://www.facebook.com/events/720261238010824/   

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0