fbpx

Case din România II – Cele mai reuşite proiecte rezidenţiale din 2007-2008

În continuarea albumului Case din România, lansat în mai 2007, igloomedia a lansat pe 12 noiembrie cel mai nou album din seria igloobest, Case din România II, dedicat celor mai interesante locuinţe individuale realizate în România în ultimii ani.

Pentru a ţine pasul cu unul dintre cele mai dinamice demersuri arhitecturale curente – arhitectura rezidenţială, albumul a fost revăzut şi updatat pentru a cuprinde cele mai proaspete şi inovatoare proiecte realizate în România în decursul ultimului an.

Case din România II păstrează abordarea de succes a primului album, prezentând 15 noi locuinţe private, semnate de unii dintre cei mai originali arhitecţi români ai momentului. Fotografiile de exterior şi interior sunt însoţite de planuri, schiţe, desene şi de texte descriptive care conturează ultimele trenduri de arhitectură şi design rezidenţial.

Urmărind profilul igloomedia, Case din România se adresează atât publicului de specialitate cât şi, în general tuturor celor intersaţi de calitatea vizuală a habitatului, şi tuturor celor interesaţi ultimele dezvoltări din România din acest domeniu.

“Dat fiind ritmul actual de dezvoltare a pieţei româneşti de arhitectură şi design, seria igloobest răspunde necesităţii de a fixa nişte standarde de valoare în contextul unei societăţi căreia îi lipseşte o abordare coerentă în domeniul arhitecturii şi al politicilor urbane,” spune Bruno Andreşoiu, Director igloomedia.

Editura igloomedia a fost înfiinţată în 2001. În prezent, igloomedia se numără printre cele numai câteva companii editoriale din ţară specializate în arhitectură, design interior şi patrimoniu.

Cel mai cunoscut produs editorial al igloomedia este revista lunară igloohabitat&arhitectură, situată la interferenţa dintre arhitectură, design, patrimoniu, cultură urbană şi artă contemporană.

igloomedia numără în prezent şapte serii editoriale, pe care le diversifică de la an la an: igloopatrimoniu, igloobest, igloopocket, iglooguide, iglooart, iglooprofil şi seria AVPI (Arhitecturi văzute prin igloo).

Case din România II – Cele mai reuşite proiecte rezidenţiale din 2007-2008

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0