fbpx

Case pentru familii vulnerabile construite de Habitat for Humanity împreună cu Wienerberger

Habitat for Humanity a construit în comuna Poduri din județul Bacău patru locuințe în format duplex pentru familii vulnerabile în parteneriat cu Wienerberger, cel mai mare producător mondial de blocuri ceramice, lider de piața pentru țigle ceramice în Europa și în Europa de Est pentru pavaj.

 

În cadrul acestui parteneriat, angajații din România ai companiei au participat pe bază de voluntariat, la construcția acestor locuințe, alături de echipa de muncitori de pe șantier. De asemenea, Wienerberger a donat tigla ceramică Tondach, precum și toate accesoriile necesare pentru construirea acoperișurilor caselor de la Poduri.

 

Compania a donat același tip de materiale, precum și produse Pipelife pentru un al alt proiect derulat de Habitat for Humanity la Cumpăna, în judetul Constanța, unde ONG-ul a construit opt locuințe similare pentru familii vulnerabile. De asemenea, Wienerberger a pus la dispoziție și produse Pipelife pentru proiectul Hope Build sau alte produse necesare pentru orice proiect din programele Habitat for Humanity România.

 

Membrii echipei Wienerberger au lucrat la atelierele de montat țiglă, precum și la celelalte ateliere de construire a celor 2 case în doar 5 zile. Proiectul se bucură de susținerea companiei în totalitate. Energia pozitivă de pe șantier, lucrul în echipă și multumirea de la final sunt molipsitoare și ne adună într-un numar tot mai mare pe santiere”, a declarat Ioana Totoian, coordonator al proiectului din partea Wienerberger România.

 

Wienerberger este partener anul acesta și în proiectul de la SOS Satele Copiilor București, unde Habitat for Humanity România reabilitează două cladiri, iar compania este implicată în mai multe proiecte legate de educație, sport, teatru, ecologie și sustenabilitate.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0