fbpx

Câştigătorii celor trei weekend-uri cadou oferite de Igloo media la trei dintre cele mai frumoase pensiuni din România

Raluca Niculică, Adina Popescu şi Andrei Condoros sunt câştigătorii celor 3 weekend-uri cadou oferite de Igloo media în cadrul campaniei de prevânzare a celui mai nou album igloobest “Conace şi pensiuni din România” – ediția revăzută și adăugită, ce s-a desfăşurat timp de o lună pe site-ul igloo.ro.

Cei trei câştigători vor petrece un weekend de vacanţă la trei dintre cele mai frumoase pensiuni din România, selectate şi prezentate în album: Pensiunea Deltarium Aegis din Sfântul Gheorghe, Enisala Safari Village și Viscri 125.

În plus, aceştia vor fi conduşi către destinaţii de maşinile Volvo oferite de EIT-Forum Auto – Importator Volvo în România. Partener al campaniei noastre, EIT-Forum Auto va pune la dispoziţie trei maşini pe care câştigătorii le vor putea conduce din Bucureşti către frumoasele destinaţii. Premiile includ două nopţi de cazare pentru 2 persoane cu mic dejun inclus, precum şi un plin de benzină. Perioada de cazare va fi stabilită de comun acord cu cei trei câştigători.

În competiţie au intrat toţi cei care au achiziţionat în avans albumul direct de pe site-ul igloo.ro cu o reducere de 20% până la data de 10 iunie, iar câştigătorii au fost aleşi prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org. Astfel, Raluca Niculică va avea ocazia să viziteze frumoasa pensiune Deltarium Aegis din Sfântul Gheorghe, Adina Popescu va petrecre un weekend la Enisala Safari Village din Tulcea, iar Andrei Condoros la Viscri 125 din jud Braşov.

Mulţumim tuturor celor care au participat la campania noastră şi îi felicităm pe câştigători!

Albumul “Conace şi pensiuni din România”, ediția II, se află acum în librăriile din ţară şi poate fi comandat online direct de pe site-ul igloo.ro.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0