fbpx

Ce înseamnă fotografia de arhitectură? Descoperă expoziția „FAR | 12 Fotografi de Arhitectură din România”

Ce înseamnă fotografia de arhitectură? Puteți descoperi răspunsuri în lucrările și viziunea a 12 fotografi români, prezentate la Cluj de Asociația Igloo – Habitat și Arhitectură, în cadrul a două expoziții: o expoziție multimedia, la Casa Tranzit, și o expoziție pe simeze ce va avea loc la Muzeul de Artă, în cadrul TIFF.

Proiectul „FAR | 12 Fotografi de Arhitectură din România” surprinde creația a 12 fotografi de la noi și viziunea lor asupra arhitecturii, propunând oincursiune generoasă în dimensiunea fotografiei arhitecturale, un domeniu emergent în spațiul românesc.

Fotografiile expuse redau complexitatea și sensul imaginii arhitecturale și ne ajută să-i înțelegem legitățile de alcătuire. Nu întâmplător, majoritatea fotografilor selectați sunt și arhitecți: Alexandru Crișan, Cosmin Dragomir, Vlad Eftenie, Laurian Ghinițoiu (câștigător Architectural Photography Awards 2019 la trei categorii), Dacian Groza, Radu Malașincu, Andrei Mărgulescu, Ovidiu Micșa, Vlad Pătru, Ștefan Tuchilă, Arthur Țințu și Șerban Bonciocat.

Proiectul itinerant FAR este acompaniat de conferințe tematice și proiecții de film documentar ce vor avea loc pe 8 august la Casa Tranzit. Înscrierea la conferința „Imago Arhitectura / fotografia de arhitectură” susținută de Vlad Eftenie, arhitect și fotograf, lector universitar în cadrul UAUIM, pe data de 8 august, ora 19:00, la Casa Tranzit, se face prin completarea formularului accesibil aici: https://bit.ly/2PvxIha.

Program vizitare expoziție multimedia Casa Tranzit:
1-9 august | L-D 11:00-19:00

Program vizitare expoziție pe simeze Muzeul de Artă, în cadrul TIFF:
1-9 august | L-D 10:00-17:00

***

Pentru detalii vă invităm să urmăriți evenimentul pe Facebook – https://bit.ly/2E45hEm

Intrarea este gratuită.
______________________________________
Vizitarea spațiilor expoziționale se va face cu respectarea strictă a normelor sanitare în vigoare, conform indicațiilor personalului expoziției. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la evenimente.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0