fbpx

Cea mai mare colecție de plăci vinil clic herringbone – zece culori de la Amaron Herringbone

Modelul atemporal în stil herringbone nu s-a demodat niciodată. Din secolul al XVII-lea, este de neînlocuit atât în palate, cât și în casele burgheze. Singurul lucru care s-a schimbat este materialul din care realizăm acum acest model unic. În trecut era parchetul de stejar, astăzi materialul este ultramodern, vinil rigid (SPC), care pe lângă aspectul încântator, surprinde și prin caracterul practic. Amaron Herringbone de la marca Arbiton este o colecție de pardoseală vinil click cu continut mineral, într-o gamă de zece culori care amintesc frumusețea excepțională a lemnului. Aceasta va fi cea mai mare și cu siguranță cea mai frumoasă colecție de vinil clic Herringbone de pe piață, disponibilă din luna aprilie.

 

Cu cele mai moderne plăci de vinil cu conținut mineral din colecția Amaron Herringbone, putem avea o pardoseală atemporală, care este foarte performantă, durabilă și de lungă durată. Plăcile frumoase vinil clic cu conținut mineral sunt special realizate pentru a fi așezate în modelul clasic herringbone.

 

Plăci de vinil cu conținut mineral – model herringbone în variantă non-clasică


Plăcile de vinil SPC (Solid Polymer Core) sunt dintr-o nouă generație de pardoseli. Structura lor constă într-un conținut dur, creat dintr-o combinație de polimeri și minerale (rocă naturală). Datorită acestui material, am obținut cele mai puternice și rezistente plăci existente pe piață. Sunt foarte subțiri, dar grele – iar rezistența lor provine din densitatea mare a materialului. Plăcile de vinil cu conținut mineral (HD Mineral Core) se caracterizează prin durabilitate excepțională, iar colecția Amaron Herringbone de la Arbiton a fost creată special pentru montarea în model herringbone. Datorită acestei soluții moderne, vă puteți bucura de o pardoseală care amintește de pardoseala din lemn. Culoarea și textura plăcilor Amaron Herringbone reflectă în mod ideal aspectul lemnului real, în același timp, nu necesită o îngrijire specială.

 

Asemănătoare lemnului, dar mult mai practică

Pardoseala rigidă cu conținut mineral este foarte asemănătoare cu lemnul în ceea ce privește aspectul, dar este mult mai durabilă, rezistentă la deteriorări mecanice, apă, schimbări de temperatură, lumina soarelui și radiații UV. Nu necesită rosturi de dilatație și este potrivită pentru bucătarii și băi. De asemenea, are proprietăți antistatice, așa că este perfectă pentru cei care suferă de alergii. Nu necesită întreținere specială și atât asamblarea, cât și dezasamblarea nu sunt problematice. Pentru a crește rezistența plăcilor de vinil din colecția Amaron Herringbone a fost dezvoltată o tehnologie patentată de protejare a suprafeței, cunoscută din industria spațială sau auto. Titanium Nano Layer este un strat suplimentar de lac, care crește rezistența la zgârieturi cu până la 30%.

Adăugarea din fabrică a stratului de Titanium Nano Layer creează o structură compactă, omogenă, care împiedică zgârierea plăcilor Arbiton. Astfel de proprietăți fac ca plăcile de vinil cu nano-acoperire să capete o rezistență extraordinară la zgârieturi. Stratul de protecție extrem de subțire, dar foarte eficient, izolează plăcile de orice murdărie, întărește pardoseala și împiedică pătrunderea murdăriei.

Gama vastă de culori pentru pardoseala vinil clic herringbone


Pardoseala din vinil în stil herringbone este vedeta anului. Este extrem de practică, durabilă, rezistentă la apă și foarte plăcută la atingere. Are cele mai bune caracteristici ale lemnului natural și ale gresiei, combinate într-un produs perfect. Până acum, producătorii au oferit o paletă de culori redusă pentru colecțiile vinil herringbone, limitându-se la culori de stejar deschis. Amaron Herringbone oferă o paletă de zece culori, ceea ce înseamnă că oricine poate găsi ceva pe placul său.

 

Culorile colecției vinil clic Amaron Herringbone

 

PLĂCI VINIL Arbiton Herringbone – Stejar Georgetown

 

Aceasta este una dintre cele mai clasice culori întâlnită la colecțiile de vinil disponibile pe piață. Este o nuanță de stejar destul de închisă, dar caldă, care amintește de clima din sudul Americii. Nuanța foarte naturală aduce un element de siguranță și familiaritate în cameră. Pardoseala are o structură clasică, rezistentă și un număr destul de mare de striații, fiind potrivită pentru toate încăperile casei. Plăcile Georgetown arată foarte natural și autentic. Culoarea se potrivește atât în interioarele minimaliste, cât și în cele rustice.

 

PLĂCI VINIL Arbiton Herringbone – Stejar Preston

 

Preston este un decor de stejar văruit, albit, care va fi perfect nu numai pentru interioarele scandinave, ci și pentru cele cu accente maritime. Arată frumos atunci când este combinat cu bleumarin sau roșu închis, aduce prospețime și o atmosferă marină în cameră.

 

PLĂCI VINIL Arbiton Herringbone – Stejar Yankee

 

Această culoare este aleasă cel mai frecvent de către persoanele care s-au gândit să cumpere o pardoseală din lemn. Plăcile de vinil clic Yankee sunt aproape identice cu lemnul în ceea ce privește textura, culoarea și aspectul estetic. Față de lemn au avantajul că sunt impermeabile și foarte durabile. Stejarul Yankee nu este doar sinonim cu o pardoseala luxoasă, ci este și o culoare strălucitoare și caldă care creează baza perfectă pentru accesorii mai extravagante. Culorile deschise de stejar pentru pardoseala nu vor domina interiorul. Ele vor crea fundalul perfect atât pentru interioare scandinave, cât și glamour. Pardoseala din stejar natural se potrivește și cu pereți în culori tari sau culori saturate.

 

PLĂCI VINIL Arbiton Herringbone – Stejar Harlow

 

Acesta este cu siguranță una dintre vedetele acestui an. O culoare de stejar foarte naturală, proaspătă, cu un nivel optim de nervuri si striații. Această culoare este potrivită pentru interioarele clasice deoarece este foarte tradițională, atemporală, demnă și caldă. Pardoseala Stejar Harlow se va potrivi atât caselor burgheze, cât și clădirilor moderne de birouri. Datorită durabilității sale, Herringone este potrivit nu numai pentru zonele rezidențiale, ci și pentru spațiile de birouri intens utilizate. Nu este de mirare, așadar, că Herringbone Harlow este adesea ales de firmele de avocatură și clinicile medicale.

 

PLĂCI VINIL Arbiton Herringbone Wembley

 

Wembley este un stejar pur, natural, proaspăt, deschis la culoare, care folosit la realizarea modelului herringbone creează o impresie grozavă. Striațiile au aspect foarte natural, delicat, fiind una din caracteristicile principale ale acestui decor foarte apreciat.

 

Herringbone Wembley este întâlnit frecvent în revistele de top pentru design interior, lucru care nu ne surprinde. Numele acestui decor ne poarta cu gândul la Anglia, unde se află rădăcinile modelului herringbone. Pardoseala Herringbone Wembley are un design frumos, în care se regăsesc și imperfecțiuni ale lemnului și se poate integra cu success în diverse stiluri de amenajare.     

 

PLĂCI VINIL Arbiton Herringbone – Stejar Hayworth

 

Practic avem aici o pardoseală albă. Aceasta este o placă albicioasă, cu un aspect foarte natural. Pardoseala va fi potrivită pentru case de vară în stil provensal sau proprietăți aflate la malul mării. Nuanța gri, delicată a nervurilor adaugă o notă naturală acestui decor.

 

PLĂCI VINIL Arbiton Herringbone – Stejar Medici

 

O nuanță delicată de stejar gri, care se numește Medici dintr-un motiv anume. Paleta de culori face referire la Florența și la familia Medici. Această nuanță clasică de stejar, ușor rece, pare ca s-a potrivit perfect la palatele Medici. Astăzi, suntem liberi să îl aducem și în casele noastre. Versatilitatea sa ne garantează că va constitui o bază perfectă chiar și pentru cele mai sofisticate accesorii.

 

PLĂCI VINIL Arbiton Herringbone – Stejar Stamford

 

O nuanță foarte deschisă, atemporală, cu puține nervuri și o umbră delicată. Decorul în două tonuri oferă un efect natural de lemn și această pardoseală se va confunda ușor cu una din lemn natural. Structura acestor plăci este foarte plăcută la atingere.

 

PLĂCI VINIL Arbiton Herringbone  Stejar Dearwood

 

Acestea sunt placile de vinil care arată ca și cum ar fi venit direct din pădure. Lemnul ușor aspru și deschis va lumina orice încăpere. Un model subtil, realizat cu nervuri discrete și usoara decolorare care adaugă o notă de farmec. Este o culoare care se potrivește  în camerele elegante, spațioase, precum și în apartamentele tradiționale de bloc. Natura sa discretă vă permite să modelați liber spațiul din jurul său. Prin urmare, pardoseala este potrivită pentru livinguri minimaliste, dormitoare rustice sau băi glamour. Aceasta este una dintre cele mai universale culori din colectie.

 

PLĂCI VINIL Arbiton Herringbone – Stejar Windsor

 

Numele indică perfect de unde provine acest decor universal și atemporal. Este un stejar învechit, rustic, care ar trebui asociat cu conacele englezești. Numeroasele nervuri adaugă un caracter autentic, natural și cald acestei culori, creând o textură îndrăzneață și fără compromisuri, care va fi iubită nu numai de iubitorii Angliei.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0