fbpx

Classic Art Villa. Un ambient prețios cu maximă funcționalitate

AMENAJARE DE INTERIOR: Most Design Group FOTO: Sabin Prodan

Amenajarea de interior a acestei vile din Voluntari nu face niciun compromis: aspectul elegant, prețios, cu o notă de spectacular este însoțit de o funcționalitate optimă, ansamblul fiind, poate în mod surprinzător, ușor de întreținut.

Alăturarea armonioasă dintre elemente contemporane și influențe ale artei clasice, precum și cea dintre forme riguroase și linii curgătoare, este prezentă în fiecare zonă a locuinței, transformând proiectul într-o operă de artă funcțională.

Placările ceramice furnizate de ZOISS home design au constituit elementul cheie pentru obținerea atmosferei dorite. Versatilitatea acestor soluții a făcut posibilă folosirea lor în multiple moduri, de la placaje verticale de mari dimensiuni la jocuri și scenarii de stereotomii în restul casei.

Laitmotivul amenajării este contrastul captivant între texturile nobile, prețioase de marmură și cele naturale, calde, de lemn. Pentru finisajele cu aspect de lemn, arhitecții au optat pentru o nuanță de nuc, în timp ce, pentru placajele cu aspect de marmură au folosit o paletă mai largă, pornind de la STATUARIO/POLICROMA BRECCIA și ajungând către variațiuni mai închise CHARMING AMBER/BLACK AND WHITE BREACH/STONE ZECEVO.

Rezultatul obținut este unul elegant, natural și foarte practic și ușor de întreținut, spre deosebire de variantele de finisaj din piatră naturală sau lemn, care ar necesita protecție suplimentară și o întreținere mult mai delicată în condiții de umezeală și de utilizare constantă.

PROIECT: Classic Art Villa; AMPLASAMENT: Bulevard Erou Iancu Nicolae, Voluntari, jud. Ilfov; SUPRAFAȚA UTILĂ: 240 mp; AMENAJARE DE INTERIOR: Most Design Group, arh. int. Cristina Golban; FINALIZAT: 2022

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0