fbpx

Conace şi pensiuni din România, ediţia II. Comandă albumul şi câştigă un weekend de vacanţă în doi!

Plecând de la premisa că în zilele noastre cei care călătoresc caută din ce în ce mai mult ineditul şi experienţele personalizate, albumul Conace şi Pensiuni din România, ediţia revizuită şi completată, va prezenta o selecţie de 20 locuri speciale din ţară care se remarcă prin calitatea arhitecturii, fie că este vorba de recuperări ale unor construcţii vechi sau de proiecte în totalitate noi

Chiar dacă turismul local pare “copleşit” de locuri de cazare încropite cu interes economic imediat, am descoperit de-a lungul anilor o serie de proiecte valoroase, pe care le-am grupat în acest album cu intenţia de a arăta faţa “bună” a arhitecturii turistice. Selecţia finală este una eterogenă (construcţii noi, conace recuperate şi transformate, case vechi, locuinţe tradiţionale etc.), dar proiectele sunt unite de preocuparea pentru confort şi într-un sens vizual, estetic, nu doar fizic, sunt locuri în care proprietarii/investitorii şi-au propus să creeze o anumită atmosferă, să spună o poveste.

Comandă albumul la preţ redus şi câştigă un weekend de vacanţă în doi!

Succesul de care s-a bucurat prima ediţie a albumului igloo best Conace şi pensiuni din România ne-a determinat să gândim, special pentru această perioadă a călătoriilor, o nouă ediţie a volumului în care prezentăm 20 dintre cele mai frumoase locuri de popas de la noi din ţară.

Un frumos cadou pentru pasionaţii de călătorii, arhitectură şi patrimoniu, noul albumul este disponibil acum pe igloo.ro cu 20% reducere. Comandă-l online până pe 10 iunie şi ai şansa de a câştiga un weekend cadou pentru 2 persoane la trei dintre destinaţiile recomandate de noi în album: Pensiunea Deltarium Aegis din Sfântul Gheorghe şi Enisala Safari Village și Viscri 125. În plus, câștigătorii vor fi conduși către destinații de mașinile Volvo, oferite de EIT-Forum Auto – Importator Volvo în România.

Comandă albumul aici: http://www.igloo.ro/carti/conace-si-pensiuni-din-romania-editie-revizuita-si-completata/

*Perioada de cazare va fi stabilită de comun acord cu cei doi câştigători. Premiul include cazare două nopţi pentru 2 persoane cu mic dejun inclus.

**Pentru a putea a intra în competiţia pentru câştigarea celor 2 weekend-uri cadou este necesar ca plata albumului să fie efectuată până pe 13 iunie.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0