fbpx

Concept store-ul Piastrelle din Cluj prezintă cele mai noi plăci ceramice pe piaţa locală de profil

Concept store-ul Piastrelle din Cluj, de pe bulevardul Bucureşti nr. 80-82, a găzduit în 13 şi 14 decembrie două evenimente destinate profesioniştilor locali din domeniu şi care au marcat prezentarea pentru prima dată în România a unei inovaţii absolute în materie de placări, marca Laminam – Italia: plăci ceramice cu dimensiunea de 1000x3000x3mm şi o greutate de 7 kg/mp. Materialul de calitate superioară este potrivit pentru orice aplicare solidă, la interior sau la exterior, pentru realizarea de construcţii sau mobilier, design interior, arhitectură navală şi multe altele.

Piastrelle oferă clienţilor din Cluj gresie şi faianţă, mozaic de sticlă, obiecte sanitare şi mobilier de baie import Italia. Concept store-ul modern, amenajat la mijlocul anului 2011, este un loc în care atât clienţii finali cât şi profesioniştii se simt confortabil, înconjuraţi de propuneri de materiale deosebite, prezentate sub forma unor camere de baie dotate complet, pe o suprafaţă de peste 300 mp.

Concept store-ul Piastrelle din Cluj prezintă cele mai noi plăci ceramice pe piaţa locală de profil

Piastrelle este lider pe piaţa importatorilor de gresie porţelanată, de trafic intens, gresii tehnice pentru pardoseli industriale şi spaţii comerciale. în plus, pentru domeniul amenajărilor interioare pentru locuinţe oferă o nişă exclusivă, cu gresie şi faianţă de design. Decorul realizat din aceste obiecte deosebite constituie adevărate repere artistice într-o locuinţă cu personalitate, fiind destinate proiectelor arhitecţilor şi designerilor de interior, dar în acelaşi timp oricărui client care admiră obiectele frumoase şi de calitate.

Pentru zonele din interiorul locuinţei – baie, bucătărie, living – Piastrelle vă oferă gresie şi faianţă, obiecte sanitare, căzi, cabine de duş, mobiliere de baie, robineţi şi accesorii, precum şi chituri şi adezivi adecvaţi. Pentru spaţiile exterioare – grădini, alei, piscine – soluţiile Piastrelle constau în plăci ceramice şi mozaic, klinker, cărămidă aparentă, pavaje, accesorii, şape şi produse de aderenţă special adaptate condiţiilor de expunere. în completarea gamei de produse, Piastrelle vă propune soluţii arhitecturale precum faţade ventilate, pardoseli flotante pentru interior sau pentru terase circulabile sau placări cu plăci ceramice slim – cea mai nouă tehnologie în lumea ceramicii – care permite replacarea unor suprafeţe cu ceramică, fără a decapa plăcile vechi şi fără deranjul aferent unei înlocuiri de placă ceramică. Varietatea de culori, stiluri de amenjare şi accesoriile potrivite pot să satisfacă orice exigenţă.

Detalii în magazin sau pe www.piastrelle.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0