fbpx

CONCURS: Câştiga una din cele trei invitaţii la primul eveniment de Landscape Architecture din România

Pe 3 iunie, la Bucureşti, ABplus Events şi Ordinul Arhitecţilor din România organizează primul eveniment de Landscape Architecture din ţară.

Castigă una din cele 3 invitaţii gratuite la Expoconferinţa de Arhitectură LAUD 2014, în valoare de 150 de euro fiecare, oferite de organizatori, prin tragere la sorţi.

Participă şi ai şansa să intri în contact cu arhitecţi şefi de oraşe, peisagişti, city manageri, directori din cadrul primăriilor, companii cu soluţii pentru arhitectură, design-ul şi amenajarea spaţiilor exterioare şi să fii prezent la singurul eveniment de Landscape Architecture din România.

În rândul invitaţilor speciali se numară câştigătorul Marelui Premiu al Bienalei Europene de Landscape Architecture, câştigătorul Marelui Premiu al Societăţii Americane de Landscape Architecture şi câştigătorul Marelui Premiu al Institutului Regal Britanic de Landscape Architecture.

Ce trebuie să faceţi?

1. Să daţi like la pagina de facebook Expoconferinţele de Arhitectură până pe 23 mai 2014

2. Să ne spuneţi într-un comentariu la acest post părerea dvs. despre primul eveniment de Landscape Architecture din România.

Câştigătorul va fi ales luni, 26 mai, prin tragere la sorţi (random.org) şi anunţat pe pagina de Facebook!

Succes!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0