fbpx

Concursul de fotografie Foto4ALL 2011 – Apel la candidatură

Ediţia a II-a a Salonului de Fotografie din Bucureşti (19-22 mai 2011, Muzeul Ţăranului Român) va cuprinde expoziţia cu vânzare Foto4ALL, organizată în interesul fotografilor profesionisti, dar şi amatori.

Foto4ALL îşi propune să încurajeze atât talentele emergente, cât şi artiştii recunoscuţi, să expună şi să îşi vândă lucrările, urmarind totodată crearea unei reţele de galerii, cumpărători, agenţii de fotografie şi artişti – o platformă care să pună fotografia în prim plan.

Apel la candidatură

Expoziţia este deschisă tuturor artiştilor fotografi, profesionişti sau amatori, recunoscuţi sau mai puţin cunoscuţi, pasionaţi şi a căror creaţie dezvăluie un univers original, coerent din punct de vedere tehnic şi estetic.

Cei interesaţi să participe sunt rugaţi să se înscrie pe adresa expo@salonfoto.ro, incluzând următoarele:

  • un nr. max. de 10 fotografii pentru fiecare temă (20 în total), în format jpeg, latura mare de 800px la 72 dpi;
  • un link către site-ul personal, blog sau un alt site unde se pot viziona alte lucrări;
  • numărul de fotografii pe care doresc să-l expună – juriul îşi rezervă dreptul de a decide numărul de lucrări care vor fi expuse.

Expoziţia are 2 teme: una impusă – Tradiţii Româneşti în Spaţiul Urban şi o temă liberă.

Fotografiile propuse spre jurizare trebuie să fie trimise cel mai târziu până pe data de 14 aprilie 2011. Jurizarea va avea loc în perioada 15 – 20 aprilie 2011. Juriul este format din: Dragoş Galgoţiu, regizor de teatru; Cornel Lazia, fotograf; Şerban Mestecăneanu, fotograf, directorul Salonului de Fotografie.

Participanţii sunt invitaţi să trimită lucrările care consideră că sunt reprezentative temei impuse sau orice alte lucrări pentru tema liberă. Lucrările pot face parte dintr-o serie sau pot fi individuale. Juriul îşi rezervă dreptul de a refuza fotografii cu un conţinut neadecvat prezentării într-un spaţiu public.

Vernisajul expoziţiei va avea loc pe 19 mai, orele 18.30 în Sala de Oaspeţi a Muzeului Ţăranului Român.

Concursul de fotografie Foto4ALL 2011 – Apel la candidatură

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0