fbpx

Conferinta de Arhitectura INGLASS 2013 | 5 martie, Bucuresti

Cea de-a treia editie a Conferintei Internationale de Arhitectura INGLASS 2013 prezinta infatisari ale sticlei, constructii din sticla si sisteme de fatade. Invitatul special al evenimentului este Prof. Wolf D. Prix, co-fondator, Director de Design si CEO COOP HIMMELB(L)AU, AUSTRIA.

Conferinta de Arhitectura INGLASS 2013 | 5 martie, Bucuresti

Pentru prima oara in Romania, profesorul Prix va vorbi la Bucuresti despre cele mai recente proiecte si despre viitorul arhitecturii. Titlul prezentarii sale este „Don’t worry, in two days tomorrow will be yesterday”.

Evenimentul se adreseaza intregii industrii a sticlei, arhitectilor, inginerilor proiectanti, producatorilor de sticla, procesatorilor, furnizorilor de echipamente si utilizatorilor finali.

INGLASS face parte din seria evenimentelor internationale initiate in 2010 de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, cu scopul de a promova excelenta in domeniul arhitecturi.

Alaturi de WOLF D. PRIX, pe 5 martie, pe parcursul celor 3 sesiuni de conferinte vor lua cuvantul multi alti specialisti in domeniu, din tara si strainatate. Printre speakerii acestei editii se afla si Viorica Buica, redactor sef al revistei Igloo habitat&arhitectura care va va sustine o prezentare cu titlul „Always thinking of the next step”.

Pentru cei interesati sa ia parte la cea de-a treia editie a Conferintei Internationale de Arhitectura INGLASS 2013 am pregatit pe pagina de facebook un concurs in urma caruia puteti castiga o invitatie. Succes!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0