fbpx

COS anunță cel de-al 6-lea an la Salone del Mobile | Colaborare COS și Studio Swine


Pentru ediția din acest an Milano Design Week, COS va colabora cu Studio Swine din Londra, un duo artistic format din arhitectul japonez Azusa Murakami și artistul britanic Alexander Groves.
Studio Swine va crea o instalație efemeră multisezorială realizată la Cinema Arti (Via Pietro Mascagni, 8, 20122 Milano), un cinematograf dezafectat, construit în 1930 de către arhitectul italian Mario Cereghini. Instalația COS X Studio Swine îmbină elemente naturale și industriale și se concentrează pe utilizarea minimă a resurselor pentru a crea o experiență captivantă, în perioada 4 și 9 aprilie 2017.

„2016 a fost un an plin de schimbări, de criză și acum ne-am dorit să creăm o instalație care ar putea oferi un moment de contemplare. Sursa de inspirație a fost natura și schimbarea anotimpurilor. Pentru noi, această idee exprimă frumusețea universală. Scopul nostru este de a crea o experiență democratică care aduce oamenii împreună”, a spus Studio Swine.

Karin Gustafsson, Creative Director COS a declarat: „Suntem încântați să îi avem ca parteneri pe Alex și Azusa, Studio Swine. Multiplele noastre valori comune – accentul pe atemporalitate, funcționalitate, frumusețea și explorarea materialelor – fac ca lucru împreună să fie o potrivire foarte naturală. Sunt într-adevăr nerăbdătoare să văd conceptul prinzând viață în Milano”.

cos-x-studio-swine-02

DESPRE COS x SALONE DEL MOBILE
COS a participat la Salone del Mobile din 2012, când brandul a avut un mic magazin temporar în districtul Lambrate, într-o colaborare cu tânărul designer Gary Card. În urma reacțiilor pozitive a incursiunii sale în Milano Design Week, COS a luat decizia de a reveni în 2013, într-un parteneriat cu duo-ul francez Bonsoir Paris. În 2014 COS s-a mutat într-un loc nou în Brera din Milano și a încheiat un parteneriat cu renumitul designer japonez Nendo, concentrându-se pe piesa vestimentară cheie

COS este un brand pentru femei și bărbați ce apreciază un design modern, funcțional și asumat. Folosim metode tradiționale și noi tehnici pentru a forma colecții făcute să dureze în afara sezonului. Crezând cu tărie în designul atemporal și inovație, am susținut arta chiar de la lansarea brandului prin colaborari cu artiști consacrați sau la început de drum, galerii și studiouri creative. a brandului: cămașa albă. 2015 a adus cu sine o colaborare COS cu duo-ul american Snarkitecture și o experiență captivantă data de folosirea a mii de metri de panglică albă. Cea mai recentă este instalația “Forest of light”, în care accentul a căzut pe lumină ca formă de arhitectură, aparținând COS x Sou Fujimoto din 2016.

DESPRE STUDIO SWINE
Studio Swine (Super Wide Interdisciplinary New Explorers) este o colaborare între arhitectul japonez Azusa Murakami și artistul britanic Alexander Groves. Crearea de lucrări care se întind pe mai multe discipline corelate cu arta, designul și filmul, Studio Swine explorează teme legate de identitatea regională și viitorul resurselor în contextul globalizării. Munca lor manifestă o cercetare profundă a materialelor și industrializarea modernă. Munca Studio Swine a câștigat un public internațional, filmele produse de ei au fost premiate la Cannes și alte festivaluri de film din întreaga lume. Lucrări ce poartă semnătura Studio Swine au fost expuse în muzee precum Victoria & Albert Museum din Londra, Museum of Art and Design din New York, și Bienala de Artă de la Veneția.

studioswine.com
Aici puteți viziona teaserul COS x Studio Swine: cosstores.com/Salone

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0