fbpx

Cum ne (re)scriem povestea de viață (14 – 18 iulie)

Fundația Calea Victoriei vă invită în perioada 14-18 iulie la Școala de vară – Cum ne (re)scriem povestea de viață, susținută de Anca Coman și Traian Bossenmayer.

Așa cum spunea Eric Berne, fondatorul școlii de Analiză Tranzacționala (o teorie explicativă a personalității și un sistem psihoterapeutic dedicat dezvoltării și schimbării personale), cu toții avem în noi un potențial pe care nu îl folosim la întreaga capacitate, din cauza deciziilor pe care le luam în copilarie ca raspuns la mediul exterior. Cu cât înțelegem mai bine ce ne determina modul de a gândi, simți și acționa, cu atât vom putea descoperi în noi mai multe resurse neexploatate.

Acest curs, care are o componentă preponderent practică, vă va oferi cateva instrumente simple cu care puteți analiza de ce și cum se întamplă lucrurile în viața noastră. Cu ajutorul lor va veți putea dezvolta capacitatea de înțelegere de sine, de a interacționa cu oamenii din jur și de a construi relății autentice, bazate pe satisfacerea nevoilor noastre reale.

Pe parcursul celor cinci module veți descoperi:

– Cum să cerem și să oferim recunoaștere nouă și celor din jur?

– Cum să ne folosim stările interioare în comunicare pentru a reduce tensiunea și a avea impact?

– Cum să reducem cât mai mult situațiile conflictuale din viața noastră?

– Care este stilul de lucru pe care îl folosim cel mai mult?

– Cum să fim conștienți de felul în care ne scriem povestea de viață și de modul în care găsirea de noi opțiuni ne poate ajuta să o rescriem?

Ce am face însa diferit dacă am realiza ca însăși apariția acestor opțiuni pe harta noastră ține cont de un anumit tipar propriu care lucrează într-un mod mai puțin vizibil?

 

Vom crea împreună un mediu placut, dinamic, creativ și experiențial, folosind exerciții, chestionare și discuții libere. Vă așteptam cu drag să vă descoperiți potențialul și să reinvatați să vă trăiți viața cu energie pozitivă și bucurie.

Anca și Traian

 

 

Lector: Anca Coman, Traian Bossenmayer

Data incepere: 14 iulie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa zilnica: luni-vineri, 14-18 iulie

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0