fbpx

Curs de fotografie urbană pentru începători la Fundația Calea Victoriei, mărțișor igloo 7 martie

Ne bucuram sa anuntam castigatorul cursului de fotografie urbana de la Fundatia Calea Victoriei. Felicitari IRINA CIOCAN, random.org ne-a indicat comentariul cu numarul 12 ca fiind castigator.  Multumim tuturor pentru participare, ne-am bucura sa vedem intr-o expozitie toate fotografiile surprinse de voi. Astazi, pe 8 martie, organizam ultimul concurs de martisor din acest an, la care va invitam sa participati.

screen-shot-2017-03-08-at-07-09-21

CONCURS 7 MARTIE!

Împreună cu prietenii de la Fundația Calea Victoriei vă oferim șansa să câștigați azi ca mărțișor un loc la Cursul de fotografie urbană pentru începători susținut pe 18 martie de Valentin Boboc – fotograf cu o experienţă de peste 7 ani, pasionat de fotografia de stradă, fotodocumentar şi fotografia pe film.

Cursul, organizat de Fundația Calea Victoriei, se va desfășura pe parcursul a 4 întâlniri și propune participanților atât exerciții teoretice, cât și workshop-uri practice, prin oraș, sub forma unei excursii fotografice pe străzile Bucureștiului.

Pentru a participa la concursul nostru trebuie să ne lăsați  într-un comentariu la acest articol răspunsul vostru pentru întrebarea:

În explorările voastre urbane, care sunt primele lucruri care vă atrag atenția și pe care le-ați surprinde în fotografii?

La finalul zilei, prin tragere la sorți, alegem câștigătorul!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0