fbpx

Curtea de Apel de la Cluj a decis că Hala Matache a fost demolată ilegal

Curtea de Apel de la Cluj a decis că proiectul primăriei Municipiului Bucureşti “Dublarea diametralei Nord – Sud” este ilegal şi a anulat autorizaţia de construcţie care priveşte lucrările de pe tronsonul Buzeşti, Berzei, Vasile Pârvan, Haşdeu, Uranus, calea Rahovei. În consecinţă au fost confirmate ca ilegale toate activităţile deja desfăşurate în cadrul acestui proiect.

[img9897]

Multe dintre aceste activităţi ale primăriei – exproprieri, evacuarea a 1000 de persoane, demolarea 86 de clădiri în zona Berzei-Buzeşti – au provocat suferinţă cetăţenilor şi au atras vehemente proteste ale organizaţiilor neguvernamentale.

Joi, 24.10.2013, reprezentanţi ai Asociaţiei Centrul Independent pentru dezvoltarea Resurselor de Mediu şi Asociaţiei pentru Protecţia şi Documentarea Patrimoniului Pro Do Mo (organizaţiile care au intentat procesul), precum şi reprezentanţi ai ActiveWatch şi ai Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul organizează o conferinţă de presă cu privire la decizia definitivă a Curţii de Apel Cluj. Vor fi prezentate consecinţele pe care decizia Curţii le poate produce, precum şi următorii paşi în ceea ce priveşte demersurile legale în acest caz.

Conferinţa va avea loc începând cu ora 13.00, la sediul ActiveWatch (Calea Plevnei, nr. 98, bloc 10 C).

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0