fbpx

De ce să alegi un pat Boxspring?

Cheia unei vieți lipsite de stres este un somn adânc și liniștit. Grijile zilnice îți pot afecta odihna, de aceea, datorită conceptului Boxspring Gustav Living, poți obține cel mai satisfăcător somn de până acum. Fii proprietarul unui pat luxuriant, cu o configurație unică special dedicată satisfacerii dorințelor tale celor mai ascunse.

Imaginați-vă cum transformă peste un secol de experiență structura unui boxspring și ce înseamnă toate astea pentru confortul dvs. Când dorești o experiență a dormitului aparte, patul Boxspring Gustav Living vine în întâmpinarea nevoilor tale cu neasemuita construcție din lemn masiv, cu picioare strunjite din lemn de fag, întruchipând promisiunea durabilității și stabilității. Patul Boxspring Gustav Living se distinge prin materiale ecologice, exclusive. Învelișul din catifea italiană extra fină, topper-ul din păr de cal, alături de lipsa utilizării adezivilor toxici în procedeul de fabricație asigură un mediu curat și reconfortant, pentru ca tu să nu mai ai grija microbilor.

Boxspring-Lugano

Este bine cunoscut faptul că mediul în care ne petrecem mare parte din zi ne influențează starea de spirit. Interioarele trebuie să fie elegante, să încorporeze concepte noi care să inducă un sentiment de încredere și bucurie, să fie calde și primitoare. Un design de calitate aduce o energie pozitivă, iar locuința unei persoane de succes trebuie să fie specială. De această atenție deosebită e necesar să beneficieze și dormitorul, care este structurat în jurul patului, menit să ne aducă acea deconectare și odihnă desăvârșită prin conceptul Boxspring de la Gustav Living.

Un pat de lux Gustav Living este varianta optimă pentru un dormitor, deoarece reușește să încorporeze toate acele elemente esențiale care produc starea de bine, echilibrează și armonizează spațiul. În continuare prezentăm motivele pentru care un pat boxspring Gustav Living va aduce acele beneficii și experiențe vizuale și senzoriale pe care toți visăm să le avem.

MARMORELLE-(1)

Ce reprezintă conceptul de Boxspring Gustav Living?

Conceptul de boxspring este cunoscut în țările scandinave de peste o sută de ani. În traducere liberă, boxspring înseamnă „cutie cu arcuri”. Este compus dintr-o cutie cu arcuri (box), saltea și topper. Boxspringul este o construcție masivă având aceeași nuanță de tapițerie care acoperă structura de bază din lemn stratificat cu o saltea de arcuri. Salteaua principală cu arcuri ambalate individual, pocket spring sau Premium Bonnell, capătă o arcuire suplimentară, ridicând gradul de confort atât în momentul în care se citește o carte, cât și dacă se stă pe nivel orizontal.

În continuare va prezentăm avantajele pe care le oferă un pat Boxspring Gustav Living:

  • Ceea ce constituie un Boxspring, după cum îi spune și numele, este cutia cu arcuri din baza patului, care se regăsește în fiecare produs. Arcurile sunt realizate pe utilaje elvețiene Spuhl, Heinrich Spuhl fiind cel care a patentat pentru prima dată arcurile în 1935. Mai apoi a dezvoltat utilaje și mecanisme performanțe, inovative, de precizie și calitate elvețiană pentru producția de arcuri în industria mobilei și a saltelelor.
  • Un avantaj major îl reprezintă arcurile Premium Bonnell, produse pe utilajele Spuhl, care sunt integrate în baza boxspringului. Aceasta are 10 straturi în plus de arcuri, cu cea mai bună configurație, care asigură o elasticitate și rezistență ce trec testul timpului. Modelele premium conțin în bază și micropocket-uri.
  • Construcția se bazează pe lemn masiv, uscat cu grijă în camere de uscare, în mediu controlat. E susținut pe picioare de stejar sau fag strunjite manual, cu multă atenție și dedicare. Avantajele lemnului masiv sunt rezistența și durabilitatea acestuia, iar estetic aduce un plus de valoare și nu se demodează niciodată. Lemnul masiv inspiră lux, eleganță și rafinament, conferind un aer aparte locuinței.
  • Salteaua conține al doilea strat de arcuri împachetate individual sau Premium Bonnell, fapt care duce la o foarte bună distribuire a presiunii exercitate de corp și astfel reduce durerile de spate și de gât. Acestea acționează individual adaptându-se optim corpului și asigurând o relaxare și destindere profundă a mușchilor corpului. Salteaua are 7 zone de confort, preluând presiunea din zonele cele mai importante ale corpului: zona cervicală, omoplați, zona lombară, bazin, coapse, genunchi și glezne.

como3

  • Straturile ascunse în interiorul saltelei suportă presiunea corpului, modelându-se după forma naturală a coloanei vertebrale. Materialele și textilele naturale sunt alese cu grijă, iar lipirea saltelei este ecologică pe bază de apă, astfel sănătatea ta nefiind afectată. Tratamentul antibacterian și antialergic se realizează cu ioni de argint (Argentum+) sau Aloe Vera, care împiedică și elimină bacteriile și mucegaiurile. Argentum este husa concepută de către firma belgiană DeslleClama pentru eliminarea transpirației și menținerea senzației de uscat indiferent de anotimp. Stratul de Aloe Vera are efecte benefice asupra pielii și simțurilor, calmează și ajută la un somn liniștit.
  • Fiecare persoană are stilul ei individual de somn: pe spate, lateral sau pe burtă. Ca recomandare: pentru stilul de dormit pe spate se potrivesc cel mai bine arcurile Premium Bonnell, pentru lateral sugerăm arcurile Pocket, iar pentru stilul de dormit pe burtă spumă cu ținută înaltă. Datorită experienței în manufactura de saltele, noi, cei de la Gustav Living, am reușit să concepem modele durabile, care îți permit să alegi confortul care ți se potrivește cel mai bine.
  • În completarea conceptului, se integrează topper-ul care poate fi din materiale naturale: in, bumbac sau lavabil din vâscoză. Acesta îmbină și accentuează un confort desăvârșit. Somnul resimțit pe un pat boxspring este incomparabil, calitatea materialelor influențând durabilitatea și rezistența patului. Datorită gamei de culori prin care se poate personaliza patul, se creează o atmosferă armonioasă Feng Shui.

Lugano_piano14

  • Este important să acordăm atenție felului în care alegem să dormim, întrucât somnul influențează starea noastră și performanțele. În timpul somnului, se eliberează melatonină, hormonul responsabil pentru somn și care îndeplinește o serie de funcții pentru starea de bine și longevitate, ajutând la regenerarea celulelor corpului. Când avem un somn profund și neperturbat de factori externi, întreg organismul își regenerează resursele. De asemenea, melatonina este un puternic antioxidant care curață toxinele și radicalii liberi.
  • Când vine vorba de sănătate, nu ar trebui să facem compromisuri care să ne coste apoi mai scump, ci să alegem acele produse care influențează pozitiv viața cotidiană, care încorporează atât high-confort, cât și un design luxos, culori în tonalitate cu personalitatea și emoțiile noastre și materiale premium cu tratamente easy up-keep, pentru o experiență fizică și emoțională desăvârșită.
  • Patul Boxspring este o piesă-statement, îmbunătățește nu numai confortul, ci și climatul de somn și longevitatea patului, jucând o parte integrantă a întregii experiențe de somn Gustav Living.

Dat fiind că patul este piesă de mobilier pe care ne petrecem cel mai mult timp, rolul lui în viața noastră este esențial, având impact asupra îmbunătățirii calității vieții și a sănătății pe termen lung. Calitatea somnului se află în strânsă legătură cu suprafața de dormit, de aceea trebuie să ne asigurăm că toate componentele patului creează o senzație de odihnă și confort îndelungat. Alege un Boxspring Gustav Living, alege măiestria și grandoarea, alege un stil de viață Gustav Living.

www.gustavliving.ro
Contact: +40742232438 contact@gustavliving.ro
Partener București: Class In showroom: Bd. Aviatorilor 47, sector 1, București, 0372773444

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0