fbpx

De Crăciun felicitările HHC România vă aşteaptă în Librăriile Cărtureşti

Se apropie Sărbătorile de iarnă şi Fundaţia Hope and Homes for Children România şi Librăriile Cărtureşti îşi doresc să vă ajute să vă trimiteţi gândurile bune celor dragi, oferindu-vă în acelaşi timp prilejul de a fi generos. Pe parcursul lunii Decembrie veţi putea găsi în opt Librării Cărtureşti din Bucureşti şi din ţară căsuţele albastre HHC România, însoţite de felicitări realizate de copiii aflaţi în protecţia statului. Acestea sunt disponibile la preţul de doar 7 lei iar sumele strânse se vor îndrepta integral către programele de prevenire a abandonului, desfăşurate de HHC România în toată ţara. Caută căsuţele HHC şi alege una sau mai mult dintre variantele prin care poţi oferi Sărbători Fericite şi copiilor care nu-şi vor avea familia aproape anul acesta: cumperi o felicitare, donezi, spui şi altora despre campania noastră.

În fiecare an, în luna decembrie, HHC România tipăreşte o serie de felicitări realizate după cele mai reuşite desene şi picturi create de copiii plasaţi în case de tip familial. Felicitările se transformă astfel într-un dublu mesager al gândurilor voastre bune, care se îndreaptă în acelaşi timp către cei dragi, dar şi către copiii HHC România; pentru aceştia din urmă achiziţia dumneavoastră va contribui la crearea unui Crăciun mai frumos pentru ei, dar va reprezenta şi un imbold de a continua să deseneze, dezvoltându-şi astfel un talent care s-ar putea transforma în vocaţie.

În 2013 felicitările HHC România sunt disponibile în 12 variante, fiecare aparţinând câte unui copil. Cei care le-au creat au vârste între 6 şi 16 ani, iubesc sportul, muzica, dansul, dar mai mult decât orice – pictura. Cea mai mare parte a copiilor sunt participanţi fideli la Tabăra anuală de Artă şi Solidaritate din judeţul Maramureş, unde studiază diferitele tehnici de pictură şi desen sub supravegherea unor profesori renumiţi. Şi în fiecare iarnă îşi pun talentul în sluja unei cauze imporante pentru ei: lupta împotriva abandonului, unul dintre fenomenele care ameninţă familiile aflate la limita sărăciei şi care generează anual un număr de mii de alţi copii care ajung în protecţia statului.

Hope and Homes for Children (HHC) activează în România din 1998, timp în care a contribuit direct la închiderea a 50 de orfelinate de tip vechi din întreaga ţară. Prin serviciile dezvoltate de HHC România, copiii trec de la îngrijirea în instituţii-mamut în care nu beneficiază de atenţie şi afecţiune individuală, la sisteme bazate pe conceptul familial, care le permit o viaţă apropiată de normalitate. Prin eforturile HHC România şi ale partenerilor săi, aproape 5.000 de copii au fost scoşi din instituţii; 12.345 de copii salvaţi de la abandon; 446 de tineri sprijiniţi pentru o viaţă independentă, 890 de copii primiţi în regim de urgenţă şi peste 5.500 de membri de personal din sistemul de protecţie al copilului au fost instruiţi de HHC România. Fundaţia activează de asemenea în prevenirea separării copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru susţinerea familiilor unde riscul de abandon al copiilor este ridicat. Obiectivul HHC este ca până în 2020 să fie eliminată instituţionalizarea de tip vechi din România.

Librăriile Cărtureşti sunt pentru prima oară alături de HHC România în campania de vânzare de felicitări. Cum importanţa unei „case” vine din spiritul de familie care o locuieşte mai mult decât din orice altceva şi cum Cărtureşti este la rândul său o adevărată casă pentru familia mare a celor care îşi dau întâlnire zilnic în librării cu filmele, cărţile, muzica sau ceaiul preferate, alăturarea într-o campanie în beneficiul unor copii pentru care HHC luptă tocmai în sensul recuperării sau menţinerii acestui spirit de familie a venit ca un fapt firesc. Cărtureşti s-a alăturat acestei cauze, punând la dispoziţia publicului tocmai acel cadru la îndemână pentru acordarea unui sprijin, fie că e vorba de cumpărarea felicitărilor, fie că vorbim de donaţii suplimentare în fantele special amenajate în „acoperişul” căsuţelor albastre. Căci, în cele din urmă, tocmai de publicul care trece pragul librăriilor Cărtureşti depinde succesul acestei campanii. Cele opt librării care participă la în decembrie la campanie sunt – în Bucureşti – Cărtureşti Verona, Cărtureşti Nord, Cărtureşti Floreasca şi – în ţară – Cărtureşti Iaşi Palas, Cărtureşti Suceava, Cărtureşti Cluj, Cărtureşti Timişoara – Iulius Mall şi Cărtureşti Braşov. În toate aceste case Cărtureşti găsiţi zilnic căsutele albastre HHC de care sunt agăţate felicitări şi zâmbete ale copiilor. Pentru că fiecare zâmbet contează.

Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina http://ajut.hhc.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0