fbpx

De la concept la obiect: cursuri de design @ Creative Learning

Începe sesiunea de primăvară a Creative Learning, proiectul educațional al prietenilor de la Designist, ocazie cu care pasionații de design au ocazia să aprofundeze subiectul amenajărilor interioare, ceramicii contemporane, designului de obiect textil, dar și al graphic designului.

Design Interior

Cursul, susținut de designerul Martine Claessens, se adresează atât designerilor, cât și arhitecților la început de drum, dar și pasionaților de design interior care vor să treacă de la admirație la faptă. Pe parcursul celor 12 întâlniri (10 cursuri de seară + 2 workshop-uri de weekend), Cursul de Design Interior prezintă regulile conturării unui ambient armonios, modul în care trebuie abordat spațiul într-o amenajare, soluțiile practice pentru baie și bucătărie, dar și skill-uri necesare în interacțiunea cu viitorii clienți. Iata aici ce conține programa.

27curs-design-interior-primavara-2015-designist-creative-learning

De ce îți recomandăm cursul de la Creative Learning:

  • Nu este doar un curs de “educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tă Vei lucra cu materiale, texturi, decupaje direct pe moodboard, dar și digital (cu ajutorul computerului, dacă preferi să rezolvi moodboard-ul astfel).
  • Nu îți irosim timpul cu vizite nesfârșite în showroom-uri, ci, pe măsura aplicațiilor practice, primești sugestii și recomandări punctuale de surse, materiale etc. Credem că important e nu să cunoști stocurile magazinelor de profil, ci cum să îmbini armonios și coerent stiluri, culori, materiale, texturi.
  • Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui clientși vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.
  • O grupă are maximum 24 de cursanți, care în timpul celor două workshop-uri practice (cu o durată de 4 ore) se împarte în două grupe mai mici. Pentru ca fiecare dintre voi să primească atenția și timpul necesare din partea trainerului.
  • Cele 10 întâlniri de seară nu se rezumă doar la prezentări de cazuri reale, exemple de amenajări și feedback, ci și la aplicații practice, dar și mici teme pentru acasă, ce sunt discutate la următoarele întâlniri sau la workshop.
  • Cursul te familiarizează cu o metodă, un stil și etapele de lucru, dar și cu sursele și resursele de care ai nevoie în acest domeniu.

Design Interior și la Cluj

Cei care nu se află în București au ocazia să participe și la versiunea concentrată a cursului care are loc la Cluj, în perioada 22-23 aprilie. Mai multe detalii despre programa de la Cluj aici.

17curs-design-interior-toamna-2015-designist-creative-learning

Ceramică – design de obiect

Pasionațiilor de ceramică contemporană, Creative Learning le oferă un curs în care au ocazia să afle cum se crează un obiect ceramic de la A la Z în cadrul cursului Ceramică: Design de Obiect. Sub îndrumarea artistului ceramist Mădălina Teler, și chiar în atelierul său, participanții  învață fiecare etapă necesară în realizarea unui obiect ceramic, de la conturarea proiectului la obiectul finit, trecând prin arderea la biscuit și sfârșind cu glazurarea obiectului. Surpriza de final: fiecare cursant pleacă acasă cu obiectul proaspăt ieșit din mâinile sale. Detaliile despre organziarea cursului, trainer și programă le găsești aici.

ceramica

Textil: design de obiect

Tricotatul este din nou la modă – fie ca detox de primăvară, fie ca un hobyy de dus mai departe. Cursul prezintă universul firului textil și coordonatele care îl definesc, fie că este vorba de materiale tradiționale – precum lâna sau bumbacul, ori despre materiale neconvenționale – plastic, sfoară, sticlă, benzi textile etc, dar și diversele tehnici de împletit. Vei învăța despre ochiuri și cercul magic, de la care pornește orice obiect împletit, dar și despre concepte și modele de la care poți porni în crearea unui proiect personal.

Întreaga programă este orientată spre crearea de obiect decorativ, ceea ce virează această activitate cu aer nostalgic către contemporan. Și de la acest curs pleci acasă cu obiectul creat de propriile tale mâini – fie că este o față de pernă sau un abajur. Detaliile despre organziarea cursului, trainer și programă le găsești aici.casa-mania

Graphic Design

Un curs nu doar pentru inițiații în Graphic Design, dar și pentru cei care au de-a face în munca lor cu ilustrații și concepte grafice pentru care trebuie să dea feedback, mai ales cei din departamentele de Marketing și Comunicare ale companiilor, dar și cei care au pornit în aventura antreprenoriatului. Cursul de Graphic Design are loc atât la București, cât și la Cluj special pe parcursul unui weekend intensiv și îl are ca trainer pe unul dintre cei mai cunoscuți graphic designeri de la noi, Alexe Popescu. Detaliile despre organizarea cursului, trainer și programă se găsesc aici.

12graphic-design-2015-foto-dedi-grigoroiu

Trainerul are o abordare inedită, neconvențională a cursului. Cursanții învață să fie creativi și să creeze compoziții coerente, cu mesaj și impact, folosind minimum de mijloace: forme geometrice, o selecție limitată de fonturi, culori etc. Iar pentru inspirație, au la dispoziție, pe toată perioada cursului, o minibibliotecă de Graphic Design dedicată.

Și un bonus pentru cititorii noștri: primești un discount de 10% la oricare dintre cursurile pe care îl alegi, dacă precizezi codul IGLOO atunci când te înscrii trimițând un e-mail la contact@creativelearning.ro.

 

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0