fbpx

UPDATE CONCURS! Delicii și voie bună: câștigă 2 invitații duble la Wine & Street Food Festival

Câștigătorii noștri sunt: George Rusu și Maria Zandronaki. Fiecare a câștigat câte o invitație dublă la WSFF.
Felicitări tuturor participanților!

Nu uitați, concursurile noastre continuă!
__________

>> C O N C U R S

Avem de oferit 2 invitații duble la Wine & Street Food Festival (20-22 aprilie)!

Ce trebuie să faci?

Spune-ne într-un comentariu – aici sau pe fb – care e vinul tău preferat și poți câștiga una dintre invitații.

Mâine seară (joi) vom anunța cei doi câștigători, în urma tragerii la sorți prin random.org.

◊ ◊ ◊

Wine and Street Food Festival este găzduit de Palatul Parlamentului în zilele de 20-22 aprilie 2018. O premieră pentru un târg de vinuri, pentru că se conectează plin de energie domeniului street food. Mâncarea savuroasă, vinurile cu identitate și o stare entuziastă în a descoperi delicii amintesc – ca un arc în timp bucureștean – de expozițiile universale sau internaționale de început de secol XX. Mai precis în 20 iunie 1939, în parcul Herăstrău, sub titlul „Muncă și voie bună”, se enunțau cu eleganță socială rezultatele unui program de modernizare.

De această dată, iterația propusă de organizatorii Wine and Street Food Festival poate fi rezumată în „delicii și voie bună”. Publicul vizitator va descoperi raportul armonios dintre acestea.

Urbanistic sau architectural, un alt tip de deliciu, să-i spunem, poate fi considerat locul fizic al desfășurării festivalului: Palatul Parlamentului. Cum? Este o clădire cu destul de multe conotații dureroase ce își deschide porțile acum către publicul larg. Aspectul inedit, interesant de menționat, este că marele gard al fostei Case a Poporului, care ține capătul de perspectivă al Bulevardului Unirii, devine permeabil, ba chiar se deschide. Terasele gradenate ale ariei din fața Palatului Parlamentului prind culoare și oferă vin și mâncăruri delicioase.

Un argument în plus pentru a face o vizită la Wine and Street Food Festival într-una din zilele de 20, 21 sau 22 aprilie este punctul de carte igloomedia care vine cu oferte speciale, oferind un plus de cultură evenimentului prin prezentarea în premieră a mult așteptatului album Crame din România.

harta

coperta-1_crame-3d_780px

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0