fbpx

Design pe care îți dorești să îl atingi

KATY PATY, cu comutatoarele sale, continuă bogata tradiţie a porţelanului ceh realizat manual. Originar din regiunea balneoclimaterică Karlovy Vary, foloseşte caolin natural pur, necesar în producerea porţelanului. Porţelanul ceh a câştigat o reputaţie internaţională datorită calităţii sale încă din vremurile de demult.

În colaborare cu designerul ceh premiat Jaroslav Juřice, KATY PATY prezintă un nou comutator minimalist numit PURA. „La fel ca şi în cazul primului nostru produs, o reinterpretare a unui comutator din anii 1930, purtând numele de ROO, această nouă colecţie urmăreşte o simplă traducere din latină. Numele diferitelor variante şi culori sunt, de asemenea, în latină,” spune Katy (Katarina).

„În cadrul companiei noastre, spunem că este un comutator pe care îţi doreşti să îl atingi.” O suprafaţă lină, plăcut răcoroasă şi o formă adaptată fiecărei palme te invită să o atingi. Mai mult, sunetul porţelanului este ca nimic altceva. Este sunetul cald al sentimentului de acasă. Când îl auzi, te simţi confortabil.”

 

„Principala provocare pentru designerul noului comutator a fost atemporalitatea, calitatea şi sustenabilitatea materialelor. La KATY PATY, ne dorim ca toată lumea să se bucure de un design de calitate!” spune Paty (Patrik).

Republica Cehă este printre liderii mondiali în producţia de porţelan, respectând tradiţia şi spiritul meşteşugului. Secretul producţiei este înmânat din generaţie în generaţie. Chiar şi colaborarea îndeaproape cu designerii a devenit o tradiţie. Rezultatul este mai mult decât un simplu produs. „Rezultatul conţine ceva din fiecare dintre noi, de la schiţă până la producerea de modele şi până la livrarea către client. Ne dorim ca toţi clienţii noştri să ştie că afacerea noastră depinde de ei. Clienţii noştri devin membri ai familiei KATY PATY.”

Deşi ar părea, în era noastră ultra-tehnologizată, că nu există interes pentru produsele realizate manual, opusul este adevărat! Oamenii se reîntorc spre materiale naturale, producţie manuală onestă şi design funcţional. Astfel, comutatorul de porţelan PURA se îndepărtează de societatea de consum, respirând cu calm Zen şi cu un design minimalist. Graţie formei sale fără cadru, devine parte din interior. Nu deranjează, nu are nevoie să atragă atenţia asupra sa. Ştie că îşi va găsi locul şi funcţiunea.

KATY PATY pregăteşte o gamă largă de culori pentru PURA. Comutatorul va fi disponibil, asemenea modelului ROO, în varianta de finisaj glossy sau mat. Și nu veţi pune pe perete numai comutatorul de porţelan, ci şi o parte din viaţa meşteşugarului şi a artistului.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0