fbpx

DIPLOMA prelungește call-ul de proiecte pentru ediția 2019

DIPLOMA, cel mai amplu festival dedicat absolvenților de facultăți creative, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, prelungește înscrierile pentru cea de-a VI-a ediție până pe 29 iulie 2019.

Evenimentul va avea loc anul acesta între 11 și 20 octombrie și va prezenta, pentru al doilea an consecutiv, cele mai bune lucrări ale absolvenților tuturor facultăților vocaționale din țară.

Absolvenții de arte și arhitectură din România își pot înscrie aici lucrările de diplomă (licență și disertație, 2019), urmând ca cele mai bune proiecte să fie expuse, prezentate și promovate în cadrul ediției de anul acesta a festivalului. Mai multe detalii despre apelul de proiecte găsiți aici.

În fiecare an, evaluarea și selecția proiectelor înscrise este făcută de un board creativ format din peste 30 de profesioniști consacrați în industriile creative și artele vizuale.

În cele cinci ediții de până acum, DIPLOMA s-a impus ca un susținător al tinerei generații de creativi români, oferindu-le acestora vizibilitate și deschidere atât în fața specialiștilor din industrie, cât și în fața pasionaților de artă. Absolvenții selectați să-și prezinte lucrările în expoziția centrală a festivalului, în care boardul creativ identifică potențial, originalitate și creativitate, au parte astfel de un prim contact și dialog cu piața în care își propun să activeze. Acest tip de interacțiune între generații este una dintre principalele mize asumate de proiectul DIPLOMA încă de la început.

Totodată, DIPLOMA a reprezentat, încă de la prima ediție, puntea de legătură a fiecărei noi generații de artiști cu publicului larg, atât prin expoziția centrală, cât și prin evenimente conexe.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0