fbpx

Redescoperă #igloopatrimoniu

În perioada 24 aprilie – 7 mai, albumele uneia dintre cele mai îndrăgite serii ale noastre, igloopatrimoniu, au prețuri speciale.

promo_patrimoniu_insta

  • Descoperă Dobrogea așa cum n-ai mai văzut-o, în două dintre cele mai apreciate albume igloo:
    Olane. Case tradiționale din Dobrogea & Geamii. Minarete pe cerul Dobrogei. Pentru că departele e mai aproape decât crezi. Iar pitorescul și vernacularul cad în ruină sau se transformă, așa că orice cartografiere a fenomenelor arhitecturale locale devine un gest prețios.

promo_patrimoniu_insta2

promo_patrimoniu_insta3

  • Kastello. Palate ale rromilor din România. Un album ce documentează un fenomen arhitectural inedit și „exotic”, dezvoltat în ultimele decenii de comunitățile rrome, cu precădere în spațiul est-european. Fotografiile, extrem de expresive și de autentice, sunt însoţite de comentariile unor critici de arhitectură, istorici și antropologi, dar şi reprezentanţi ai comunităţii rome, imaginile având intenţia de a reda aspectele cotidiene ale vieţii comunităţii așa cum se reflectă ea în expresia arhitecturală.

promo_patrimoniu_insta4

promo_patrimoniu_insta5

  • Palate de Justiție din România, un album de colecție, într-un format elegant, ce dezvăluie un univers arhitectural mai puțin cercetat: sedii de tribunale și judecătorii din țară, dintre care multe sunt monumente istorice.

promo_patrimoniu_insta6

_______________

  • Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
  • Comenzile plasate în perioada 25 aprilie – 6 mai vor fi preluate începând cu data de 6 mai.
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0