fbpx

Ediția cu numarul XIII a concursului pentru studenți “Casa Multi Comfort”

Oportunitatea de a reuni studenti, profesori din toate colturile lumii si de a-si putea impartasi cunostintele, a facut competitia incredibil de populara. In numai cativa ani concursul a crescut de la doar cinci tari participante la un concurs de nivel mondial.

Concursul “MULTICOMFORT House Student Contest” dezvoltat de catre ISOVER in colaborare cu Diviziile Saint-Gobain, isi doreste sa provoace creativitatea viitorilor arhitecti in domeniul conceperii cladirilor sustenabile, confortabile si cu consumuri foarte reduse de energie.

Dedicat studentilor din anii 1-6 la Facultatile de Arhitectura din tara, in echipe a cate 2 membri sau individual, concursul promoveaza Criteriile Saint-Gobain MULTICOMFORTprin propagarea ideii de “eficienta energetica”, precum si a dimensiunilor de confort: termic, acustic, vizual, calitatea aerului.

Concursul este structurat in doi pasi:
1) Etapa Nationala
– organizata in 24 tari, inclusiv Romania: Belarus, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Kazakhstan, Kirghizstan, Letonia, Polonia, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Africa de Sud, Turcia, UK, Ucraina, Serbia, Columbia

Etapa Online – organizata pentru studentii din tarile care nu organizeaza local concursul

2) Etapa Internationala – unde castigatorii etapelor anterioare vor participa.

www.isover.ro
www.isover-students.com
Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0