fbpx

EFdeN are nevoie de sprijin în Ţara lui Andrei

Pentru că EFdeN nu limitează dezvoltarea profesională a studenţilor la un proiect pur teoretic, ci oferă oportunitatea transpunerii planurilor în realitate, acum participă la competiţia Idei din Ţara lui Andrei la categoria Educaţie.

EFdeN, prin reprezentarea în România a Solar Decathlon Europe, cea mai importantă competiţie de arhitectură solară şi tehnologii integrate la nivel mondial, se prezintă ca o iniţiativă educaţională unică în mediul academic românesc. Aici studenţii sunt consideraţi tineri profesionişti cu opinii pertinente, bazate pe un bagaj bogat de cunoştinţe. Motiv pentru care li se oferă şansa de a proiecta şi construi un prototip real de casă solară eficientă energetic. Mai mult, prin faptul că îşi desfăşoară activitatea într-un mediu multidisciplinar în care lucrează împreună arhitecţi, ingineri şi comunicatori, ei dobândesc o imagine de ansamblu asupra complexităţii unui astfel de proiect. Cu toate acestea, efectul educativ al proiectului EFdeN nu se opreşte aici: prin evenimentele desfăşurate cu membrii comunităţii se urmăreşte diseminarea unor informaţii care să influenţeze comportamentul individului spre un stil de viaţă sustenabil.

Vă invităm, aşadar, să susţineţi EFdeN la http://bit.ly/voteazaEFdeN ! Veţi fi, astfel, părtaşii unui proiect cu vizibilitate internaţională care demonstrează că România merită să se afle pe harta mondială a inovaţiei!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0