fbpx

Esenţa radicală a minimalismului. Ideal Standard prezintă noua colecţie Solos la Salone del Mobile 2022

Ideal Standard lansează în exclusivitate noul conceptul inovator Solos la Salone del Mobile din Milano. Făcând parte din colecțiile premium Atelier, Solos este întruchiparea perfectă a noii abordări Singular™ a companiei, care își propune să ofere soluții bine gândite, inspiraționale, pe mai multe categorii, care pot fi ușor adaptate pentru o amenajare personalizată.

Noua colecție reprezintă puritatea absolută în design și este posibilă prin combinarea tehnologiilor revoluţionare și a materialelor de ultimă generație cu anii de experiență ai companiei în producția de ceramică și accesorii din alamă.

 

Piesa emblematică inovatoare și cu un puternic impact vizual este o combinație integrată unică de chiuvetă şi baterie. Reflectând frumusețea simplității, designul minimalist dar senzorial, transmite o senzație de lejeritate și eleganță atemporală. Liniile fine, drepte, și marginile extrem de subțiri conferă chiuvetei aspectul său distinctiv și imponderabil, în timp ce bateria sofisticată complet integrată completează aspectul pur și unitar. Doar duza grațioasă și butonul de control sunt vizibile, în timp ce componentele tehnice sunt ascunse sub chiuvetă, făcând această combinație cu adevărat unică.

 

Designul minimalist și execuția precisă au fost posibile graţie tehnologiilor avansate și materialelor de ultimă generaţie. Bazinul este realizat din Diamatec® – un amestec unic de Alumina și Chamotte, care permite crearea de modele extrem de complexe și provocatoare, şi oferă rezistență și durabilitate fără precedent. Orificiul duzei a fost găurit cu atâta precizie încât nu este nevoie de rozetă, care, de obicei, ascunde orice mici rupturi și asigură stabilitatea. Bateria grațioasă dispune de tehnologie cu mixer secvenţial, permițând atât controlul precis al temperaturii, cât și al debitului, printr-o simplă rotire a elegantului buton de control. Un al doilea model Solos, cu tehnologie fără atingere cu senzori capacitivi oferă posibilități suplimentare de utilizare. Combinarea caracteristicilor unice ale materialului ceramic cu folosirea tehnologiilor inovatoare în fabricarea bateriilor și excelența Ideal Standard a permis companiei să depășească limitările considerate anterior de nedepășit.

 

Creat de Roberto Palomba, Chief Design Officer la Ideal Standard și co-fondator al Palomba Serafini Associati, bazinul Solos va fi disponibil în două variante de culoare, alb sau negru lucios, și va putea fi combinat cu baterii de formă cilindrică sau pătrată, precum și cu o gamă largă de culori metalice și finisaje moderne mate, inclusiv crom, auriu periat sau gri magnetic, printre altele.

 

Vorbind despre produs, Roberto Palomba a spus:

Solo reprezintă simbolul filozofiei Singular™ a Ideal Standard, armonia completă între designul pur, minimalist și excelența tehnică. Integrarea perfectă între bateria elegantă și chiuveta sofisticată și ușoară este posibilă datorită experienței de vârf a Ideal Standard atât în ​​ceea ce privește ceramica, cât și articolele din alamă, rezultând o piesă elegantă pentru baie.”

Viitoarele produse din colecția Solos vor veni în completarea chiuvetei și a bateriei integrate – inclusiv o soluție de duș, o toaletă inovatoare și mobilier și accesorii în acelaşi stil, toare urmând aceeași filozofie de design.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0