fbpx

Ești arhitect? Participă gratuit la webinarul AKS despre construcții sigure și poți câștiga un premiu igloo

Dacă sunteţi arhitect, reprezentaţi o firmă de tâmplărie sau pur și simplu vă gândiți la o casă nouă, vă invităm pe i.NNOVATIONNOW, noua platformă online lansată de Alukönigstahl pe care puteţi face cunoştinţă cu toate noutăţile produselor Schüco, Jansen şi Warema, prezentate într-o expoziție digitală, accesibilă oricând, pe tot parcursul anului 2021.

i.NNOVATIONNOW înseamnă, de asemenea, și acces la o serie inedită de webinare live adresate arhitecților. Așa că joi, 29 aprilie, ora 12, AKS vă invită la webinarul SECURITY – Construcții sigure: soluții diverse care răspund nevoii fundamentale de siguranță și de protecție împotriva efracției și incendiilor.
→ Înscriere gratuită aici.

Scopul nostru este să realizăm împreună clădiri cât mai sigure folosind sistemele Schüco și Jansen pentru protecție împotriva efracției, focului și sabotajului pe care le avem acum la dispoziție. În mod sigur vă întrebați: Cum putem asigura clădirile contra spargerilor? Cum putem opri răspândirea fumului și a focului? Cum putem asigura protecția în situații extreme? Împreună putem face toate acestea! Cu pereți cortină rezistenți la foc cu uși rezistente la fum și foc cu sisteme de înaltă securitate verificate și testate.

Screenshot 2021-04-23 at 07.44.02

Participi și câștigi

Alukönigstahl oferă, prin tragere la sorți, arhitecților care se înscriu și participă la webinar giftbox-uri igloo ce conțin cel mai nou album igloobest Locuințe colective. Selecție 2021 împreună cu un vin de la Corcova.

Acesta fiind ultimul din seria celor 3 din acest sezon, la finalul prezentării vom face extragerea celor 20 de giftbox-uri  „Carte & Vin” de la Igloo.

Top View Box Mockup #2 by Anthony Boyd Graphics

Programul webinarelor pentru arhitecți este completat de webinariile dedicate firmelor de prelucrare. Jansen continuă dezvoltarea seriilor de profile din oțel pe două direcții principale: DESIGN și SIGURANȚĂ. Fie că vorbim despre proiecte rezidențiale noi, de renovarea unor monumente istorice sau de construcții cu cerințe speciale de rezistență la foc, sistemele de profile din oțel aduc soluții viabile, elegante și sigure. Warema aduce în atenția arhitecților și beneficiarilor noi soluții de UMBRIRE, pentru interior și exterior precum și aplicații digitale pentru acționarea acestora și integrarea sistemelor de umbrire în soluțiile SMART HOME.

Despre aceste noi tehnologii şi despre cum puteți participa la webinarii, aflați pe: alukoenigstahl-inow.com.

Despre Alukönigstahl România

Alukönigstahl este o companie de succes, activă in Europa Centrală și de Sud-Est, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de lider de piață. De peste 60 de ani există o alianță cu doi producători internaționali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experti in PVC si Jansen, specialist în profile din oțel.

Alukönigstahl Romania a fost inființată în 1995, cu sediul central și depozit în Bucuresti. Împreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 26 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte și construcții reprezentative, dintre care amintim: Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj și Timisoara. Pentru mai multe informații, te invităm să vizitezi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro și paginile sale de de Facebook , LinkedIn și Instagram.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0