fbpx

Europa este invitată să ocupe rolul central la World Architecture Festival 2015

Cel mai prestigios premiu al comunității globale de arhitectură și design, World Architecture Festival (WAF) a dat startul înscrierilor pentru arhitecți și profesioniști ai industriilor conexe din toată Europa, proiectele fiind așteptate până la 22 mai 2015.

Arhitecții europeni sunt așteptați să ducă tradiția mai departe și să își expună talentul și proiectele pe o scenă globală. Printre birourile europene premiate în anii anteriori se numără Yalikavak Marina Complex în Turcia, proiectată de EAA-Emre Arolat Architects – câștigătorul categoriei de Retail – Clădiri finalizate al WAF 2014, o clădire îmbrăcată integral în travertină, într-o interpretare vernaculară a anticelor orașe Kos, Rhodos și Siena. Un alt proiect european premiat a fost proiectul biroului spaniol Menis Arquitectos’ pentru Plaza de Adeje, în Tenerife, care a câștigat Clădirea anului la WAF 2012.

Ediția de anul acesta a World Architecture Awards va fi din nou găzduită de Singapore, urmând să aibă loc la Suntec City, între 2-6 noiembrie 2015, în impesionantul centru de Convenții și Expoziții al AECOM. Gala de decernare a premiilor World Architecture Festival este stabilită pentru seara zilei de 6 noiembrie, atunci când câștigătorii fiecărei categorii vor concura pentru marile premii World Building of the Year și Future Project of the Year 2015, distincții care au puterea de a lansa și transforma cariere, aducând proiectele în fața unei audiențe globale.

Directorul WAF Paul Finch ne spune despre ediția de anul acesta:

Suntem într-un moment incitant al premiilor, întrucât nu putem încă să facem predicții legate de câștigătorii de anul acesta. Începând cu lansarea premiilor în 2008, am primit înscrieri din peste 70 de țări și am premiat proiecte de toate formele și dimensiunile. În fiecare an avem nume noi care concurează alături de arhitecți recunoscuți, iar acesta este un aspect esențial al evenimentului, nu numai pentru participanți, cât și pentru noi organizatorii.”

Începând cu anul acesta, WAF London va fi primul eveniment satelit regional al WAF, expunând toate proiectele preselectate, alături de un program de conferințe de 3 zile care vor avea loc la Universitatea Westminster între 24-27 iunie, ca parte a London Architecture Festival.

Pentru înscrieri și mai multe informații despre festival, intrați pe pagina oficială a evenimentului: https://www.worldarchitecturefestival.com/

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0