fbpx

Expoziția de Pictură „Popas la Conacul Otetelișanu”

Marți, 10 martie, orele 19:00, la Teatrul Național I. L. Caragiale București, în foaierul Sălii Media – aripa Intercontinental (Piața Universității, Bdul. Nicolae Bălcescu nr. 2) va avea loc deschiderea expoziției de pictură Popas la Conacul Otetelișanu.

Expoziţia reuneşte peste 60 de lucrări de artă plastică și vizuală sub semnătura a patru pictori români: Sorin Iosub, Marcel Lupșe, Christian Paraschiv și Mihai Sârbulescu, a artistului multimedia Maria Grigorescu și a graficianului Mihail Alexandrescu. Alături de aceștia, scriitorul și eseistul Costion Nicolescu semnează conținutul editorial al catalogului expoziției.  

Lucrările expuse, catalogul expoziției și documentarul filmat reprezintă o frântură din experiența celor șase artiști invitați în cadrul taberei de creație Popas la Conacul Otetelișanu, acțiune organizată în luna octombrie a anului 2014, în cadrul Proiectului Contemporanii, cu sprijinul Fundației Domeniul Otetelișanu.   

În deschiderea evenimentului: scriitorul Costion Nicolescu și curatorul expozitiei, Maria Pașc.  

Expoziția poate fi vizitată în perioada 10 martie/10 aprilie 2015 în orele de program ale TNB. Accesul în sala de expoziție se va efectua prin intrarea de la Sala Atelier.  

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0