fbpx

Expoziţie Ştefan Câlţia / Ceşti cu plante de pe deal

Vineri, 5 noiembrie 2010, la ora 18, la Galeria Posibilă va avea loc deschiderea expoziţiei Ştefan Câlţia, Ceşti cu plante de pe deal. Curatoriată de Matei Câlţia, expoziţia se construieşte în jurul unui proiect inedit, atât pentru artist cât şi pentru scena artistică din România.

Atelierul de creaţie Wagner, co-organizator al evenimentului, şi-a propus să invite, artişti importanţi pentru a realiza o colecţie de obiecte din porţelan pictat manual. Ideea s-a născut văzând cum procedează marile manufacturi de porţelan din Europa care invită periodic mari artişti pentru a crea colecţii inedite.

Expoziţie Ştefan Câlţia / Ceşti cu plante de pe deal

Expoziţia reuneşte toate cele peste optzeci de obiecte de porţelan create de Ştefan Câlţia în ultimii doi ani şi reprezintă un moment deosebit atât pentru creaţia artistului cât şi pentru domeniul picturii pe porţelan de la noi. Pe lângă acestea, expoziţia prezintă şi o serie de desene cu plante şi vase, aşezate într-o atmosferă plină de parfum şi natural. Deasemenea, special pentru expoziţie, Ştefan Câlţia a realizat şi un tiraj de 40 de litografii.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi pe www.posibila.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0