fbpx

Feeder.ro lansează o campanie Patreon cu o ofertă specială și beneficii exclusive

Accesați conținut exclusiv și primiți produse interesante în timp ce ajutați feeder.ro să continue să producă conținut independent, concentrându-se pe artiști relevanți și recompensându-i pentru munca lor, pentru a extinde dialogul acestora cu publicuri sensibile.

Mai exact, vă invităm să vă alăturați campaniei susținând trei demersuri curente: actualizarea continuă a hărții artei stradale Un-hidden din România, lansarea discului feeder sound FSRO003 și continuarea seriei de live streams audio-video.

Alăturați-vă feeder.ro pe Patreon

Primii 50 de suportere/i Patreon primesc o ofertă personalizată, constând într-o menționare, cu link, pe pagina „Mulțumiri”, publicată pe feeder.ro.

Deveniți una/ul dintre prietenele/ii și suporterele/ii feeder.ro și deblocați beneficii exclusive. Nivelurile de suport includ recompense, cum ar fi accesul timpuriu pentru a vă bucura de mixurile feeder sound înainte de datele de publicare; lunar, un vinil ales de echipa feeder.ro din rubrica de recenzii EP / LP, cu un pachet de 8 autocolante Un-hidden; acces privat la un playlist curatoriat de seturi și piese exclusive în format digital, precum și conținut din culise, cum ar fi fotografii nepublicate din edițiile precedente și viitoare; și anual, putere de vot pentru a decide selecția Timeless tracks. Beneficiile one-time includ cel de-al treilea vinil feeder sound FSRO003, semnat de echipa feeder.ro, de îndată ce încep livrările; 8 reproduceri digitale A4 ale unora dintre picturile feeder sound live streams, cartea Un-hidden Street Art in Romania tipărită și e-book, harta Un-hidden Bucharest, un pin Un-hidden, 20% reducere la următoarea comandă din feeder.ro/shop.

***

feeder.ro este „agenția de știri a națiunii alternative”, un site web românesc independent care, începând cu 2004, publică știri și articole pe scena urbană, evenimente alternative, artă contemporană, muzică, dans și artă stradală, în timp ce curatoriază un ghid de evenimente clturale. Anii recenți au adus o schimbare către proiecte culturale și editoriale auto-inițiate, cum ar fi harta și cartea Un-hidden Street Art in Romania, interviurile feeder insider, labelul de muzică electronică feeder sound și seria de podcasts, recenzii de muzică electronică și multe altele.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0